Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

«Έχουμε τέτοια σχέση που...» - Το έκανε γνωστό δημόσια η Κάτια Ζυγούλη για τη μητέρα του Σάκη Ρουβά

Αυτή είναι η σχέση πεθεράς και νύφης

2 Ιουλίου 2022 15:37
«Έχουμε τέτοια σχέση που...» - Το έκανε γνωστό δημόσια η Κάτια Ζυγούλη για τη μητέρα του Σάκη Ρουβά
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν περάσει 19 χρόνια μιας υπέροχης πορείας μαζί, με τους δύο να είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με ένα τελευταίο κοινό τους μήνυμα να συζητείται.

Η συγκεκριμένη οικογένεια όσο περνούν τα χρόνια ενώνεται ακόμη περισσότερο! Μάλιστα, το μοντέλο σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube μίλησε και για τις σχέσεις που έχει με την μητέρα του Σάκη Ρουβά και πεθερά της, Άννα Μαρία, αποκαλύπτοντας πως την αισθάνεται πολύ κοντά της.

Η παραδοχή της Κάτιας για τη σχέση με την Άννα Μαρία

«Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πως έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου.

Βοηθάει ο Σάκης στις δουλειές του σπιτιού: Αναγκαστικά ναι για να μην του γκρινιάζω. Φτιάχνει ριζότο με μανιτάρια. Τρώμε μια φορά την εβδομάδα. Την ώρα που η Κάτια μιλούσε για τη σχέση της με την πεθερά της και εξηγούσε ότι την λατρεύει αλλά όταν κάτι δεν της αρέσει της το λέει, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η πεθερά της! “Έχουμε τέτοια σχέση που μπορώ να της πω “Μαρία όχι τώρα”

Δεν ξέρω αν θα συγχωρούσα την απιστία. Μπορεί να την δεχόμουνα από το φόβο μη χάσω όσα έχω φτιάξει στη ζωή μου μέχρι σήμερα. Η ψυχή συγχαρεί την απιστία αλλά το εγώ όχι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share