Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Τόσα χρόνια τον ξέρουμε ως Τέρη Χρυσό: Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα!

Ποιο είναι το βαπτιστικό του;

2 Ιουλίου 2022 15:31
Τόσα χρόνια τον ξέρουμε ως Τέρη Χρυσό: Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τέρης Χρυσός γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και η οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα όταν ο ίδιος ήταν πολύ μικρός. Έζησε τα παιδικά του χρόνια μέσα στη φτώχια μέχρι που δεν είχε ούτε σπίτι για να μείνει.

Δείτε επίσης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιος της Ντόρας Μπακογιάννη και του Τέρη Χρυσού»

Παρόλες τις δύσκολες συνθήκες, με πολλή δουλειά, κατάφερε με τη φωνή του να ζήσει, να επιβιώσει και να σταδιοδρομήσει. Εμφανίστηκε με την ορχήστρα ποικίλης μουσικής της ΕΡΤ, και με τους σημαντικότερους μαέστρους. Απέσπασε πολλά και σημαντικά βραβεία, ενώ κυκλοφόρησε πολλούς δίσκους με μεγάλη επιτυχία.

Τέρης Χρυσός

Δύο από τις πιο δημοφιλείς επιτυχίες του αποτελούν τα τραγούδια Τάκα Τάκα & Που ζητάς να πας από τους δίσκους του.

Ωστόσο μπορεί όλοι να τον γνωρίζουμε ως Τέρη Χρυσό, αλλά αυτό είναι το καλλιτεχνικό του όνομα.

Το πραγματικό του ονοματεπώνυμο είναι Ελευθέριος Χρυσόγελος!

Τέρης Χρυσός: Αποκάλυψε το λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο τραγουδιστής, Τέρης Χρυσός για την εκπομπή «Τι λες τώρα».

Η αγάπη του για την μεγάλη επιτυχία «Τάκα τάκα» είναι μεγάλη και θα ήθελε όταν φύγει από τη ζωή ο κόσμος να συνεχίσει να τραγουδά και να μνημονεύει τα τραγούδια του.

Η μεγάλη περιπέτεια της υγείας του, λόγω ενός καρδιακού επεισοδίου πριν ενάμιση χρόνο, τον φόβησε καθώς το ποσοστό θνησιμότητας στην εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε ήταν μεγάλο.

Αποκαλύπτει πως ο λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ ήταν η μητέρα του καθώς δεν έδινε την «έγκριση» για τις σχέσεις τις οποίες είχε.

Ξεκαθαρίζει πως δεν επιθυμεί να τον αποκαλούν «ελαφρύ τραγουδιστή» καθώς έχει τραγουδήσει σε 5 γλώσσες και έχει αναδείξει και άλλους μεγάλους τραγουδιστές όπως ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Σχολιάζει την ομοιότητά του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και λέει την άποψή του για τον Τόνι Σφήνο που ορισμένοι τον χαρακτηρίζουν ως γελοίο μίμο της εποχής του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share