Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

«Καρφιά» γνωστού τραγουδιστή: «Κανονικά έπρεπε να κρατάω κακία στη Ρούλα Κορομηλά» - Τι συνέβη;

Ποιος το δήλωσε;

2 Ιουλίου 2022 15:18
«Καρφιά» γνωστού τραγουδιστή: «Κανονικά έπρεπε να κρατάω κακία στη Ρούλα Κορομηλά» - Τι συνέβη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Μπουγάς αποκάλυψε πρώτη φορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night show ένα άγνωστο περιστατικό με την Ρούλα Κορομηλά!

Δείτε επίσης: Ρούλα Κορομηλά: Ποια η σχέση της με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη; Όλη η αλήθεια!

Ο Τάσος Μπουγάς αποκάλυψε πως κάποτε η Ρούλα Κορομηλά του ζήτησε να βάψει τα μαλλιά του για να τον βγάλει στην εκπομπή της και… τι έγινε;

Ο Τάσος Μπουγάς είπε: «Σε ένα τραγούδι μου αναφέρομαι στη Ρούλα Κορομηλά και είναι η πρώτη φορά που το λέω, που φανερώνω το όνομα. Και ψαχνόντουσαν τότε για το αν μιλάω για την Μενεγάκη ή την Κορομηλά. Κανενός δεν του έκοψε να πει ότι αφού μιλάω για κήπο, άρα το έχει πει για την Κορομηλά.»!

Τάκης μπουγάς

Και υπογράμμισε: «Κανονικά έπρεπε να κρατάω κακία στη Ρούλα Κορομηλά. Ένας φίλος που την ήξερε καλά με πήγε τότε για να με βγάλει σε μια νυχτερινή εκπομπή που έκανε τότε στον ΑΝΤ1. Και μόλις με είδε, είπε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα για να με βγάλει στην εκπομπή. Εγώ είπα ότι δεν τα βάφω μαύρα.

Μου το είπε εμένα η ίδια η Ρούλα και μάλιστα μπροστά στον φίλο μου που με είχε πάει εκεί. Το άκουσα από το στόμα της»!

«Δε θα το ξεπεράσω ποτέ...» - Η τραγωδία με τις εγκυμοσύνες της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά έχει περάσει πολλά δύσκολα στη ζωή της, με την ίδια να επιχειρεί με αγωνιώδη τρόπο να αποκτήσει ένα παιδί, αλλά στο τέλος να μην τα καταφέρνει.

Η ίδια είχε «λυγίσει», όταν αφηγήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο τηλεοπτικό κοινό τον Γολγοθά τον οποίο ανέβηκε, στην προσπάθειά της να βιώσει το θείο δώρο της μητρότητας. Οπως ανέφερε, πριν από χρόνια εισήλθε σε μια ατελείωτη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να καταφέρει να μείνει έγκυος. Μάλιστα, οι απόπειρές της ξεπέρασαν τις δέκα, ενώ κάποια στιγμή, όπως αποκάλυψε, ταλαιπωρήθηκε από μία μορφή αυτοάνοσου νοσήματος το οποίο την ταλαιπώρησε αρκετά.

Ο λόγος που δεν κατάφερε να υιοθετήσει

Όταν πια οι ελπίδες να γίνει μητέρα ματαιώθηκαν, αφηγήθηκε την άτυχη προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί. Και παρότι φρόντιζε για πολλούς μήνες ένα μικρό παιδί το οποίο βρισκόταν σε ίδρυμα, δεν κατάφερε να το υιοθετήσει, με την ίδια εσχάτως να βρίσκεται σε κίνδυνο για την ακεραιότητά της.

«Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό που συνέβη, ήταν μία δραματική εμπειρία για μένα» εξομολογήθηκε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όταν το παιδί υιοθετήθηκε από άλλη οικογένεια δεν κατάφερε να τους πείσει να γίνει η νονά του.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share