Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Είναι πάντα στο πλευρό της και είχε κινδυνεύσει η υγεία της στην εγκυμοσύνη: Αυτή είναι η μητέρα της Μαρίας Μπεκατώρου (photo)

Λατρεύει το γαμπρό και τη... συμπεθέρα της

2 Ιουλίου 2022 14:21
Είναι πάντα στο πλευρό της και είχε κινδυνεύσει η υγεία της στην εγκυμοσύνη: Αυτή είναι η μητέρα της Μαρίας Μπεκατώρου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν είναι μόνο μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες, αλλά και μια γοητευτική γυναίκα, έχοντας σίγουρα... να μοιάσει, με τη μητέρα της να μην εμφανίζεται πολύ συχνά στο πλευρό της, αλλά είναι εύκολο να διαπιστωθεί πως δε διαφέρουν εμφανισιακά.

Σχετικά με την ίδια είχε πει πως «τη γιαγιά μου την έλεγαν Ελένη. Εμένα με έβγαλαν Μαρία γιατί η μητέρα μου είχε κάποιες δυσκολίες στο να κάνει παιδί και με είχε τάξει στην Παναγία. Τελικά της το έστειλε ο Θεός. Για αυτό και δεν έχω αδέλφια, δεν κατάφερε η μητέρα μου να κάνει άλλο παιδί. Λέγαμε όμως για τη γιαγιά. Ναι, σε αυτή τη γιαγιά λοιπόν οφείλω πάρα πολλά. Ήταν η μαμά της μαμάς μου και με μεγάλωσε. Ζούσαμε όλοι μαζί στο σπίτι. Η γιαγιά αυτή ήταν το θαύμα της ζωής μου».

Η Αννίτα Μπεκατώρου και η σχέση... με τη συμπεθέρα της

Την κυρία Αννίτα, λοιπόν, δεν τη βλέπουμε πολύ συχνά, αλλά το σίγουρο είναι πως εκείνη και η μητέρα του Αντώνη Αλεβιζόπουλου, συζύγου της Μπεκατώρου, είναι αγαπημένες μεταξύ τους, διανθίζοντας ακόμη περισσότερο το γάμο τους.

Μαρία Μπεκατώρου μητέρα και πεθερά

Αυτό είχαμε διαπιστώσει στο παρελθόν σε μια παράσταση, όπου είχαν πάει οι τέσσερις τους, δείχνοντας να περνούν όμορφες στιγμές. Το σίγουρο είναι, επίσης, πως η παρουσιάστρια μοιάζει πολύ στη μητέρα της, αποκαλύπτοντας επίσης πρόσφατα τη σχέση της με πασίγνωστο πολιτικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share