Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Τρέμει» ο Φίλιππος Τσαγκρίδης: Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου - «Όταν χώρισα από τη μεγάλη μου σχέση…» (Video)

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

2 Ιουλίου 2022 13:15
«Τρέμει» ο Φίλιππος Τσαγκρίδης: Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου -  «Όταν χώρισα από τη μεγάλη μου σχέση…» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά την εξομολόγησή της για τη μητρότητα, η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε και σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Όπως η ίδια είπε μετά το χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αποφάσισαν από κοινού εκείνος να κρατήσει το σκυλάκι που είχαν μαζί με την Κατερίνα να μας συστήνει το νέο μέλος στην οικογένειά της, που δεν είναι άλλο ένα επίσης γλυκύτατο κουτάβι!

Δείτε επίσης: Ποια επανασύνδεση: Σούσουρο με την ατάκα-φωτιά της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (photo)

«Αυτό είναι το παιδάκι μου. Λοιπόν, αυτός είναι ο Όντι, από το Οδυσσέας. Να σας πω ότι έχω κι άλλο ένα, τον Κίτον. Απλά, όταν χώρισα από τη μεγάλη μου σχέση, το κλασικό τσακωνόμαστε ποιος θα πάρει το σκυλί, ο Κίτον έμεινε με τον Φίλιππο και εγώ για να μην είμαι μοναχούλα πήρα και τον Όντι. Είναι έξι μηνών και μοιάζει πάρα πολύ με τον Κίτον. Βλέπω και τον Κίτον που και που αλλά αυτός είναι ο Όντι. Είναι η παρεούλα μου, κοιμόμαστε μαζί» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο:

Το νέο σπίτι που απέκτησε η Κατερίνα Καινούργιου

Το νέο διαμέρισμα της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μέχρι πριν λίγο καιρό εκεί έμενε η αδερφή του γνωστού ηθοποιού.

Από τότε που μετακόμισε, έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας κι όπως όλα δείχνουν, η Κατερίνα Καινούργιου διαμορφώνει ακόμα τον χώρο της, όπως ακριβώς το ονειρεύεται. Απόδειξη, οι παρακάτω φωτογραφίες.

Ξεκινώντας από τον διάδρομο, ο επιβλητικός καθρέφτης, το μεγάλο ψάθινο καλάθι και τα pampas grass κάνουν τη διαφορά στον χώρο και φανερώνουν πως στην Κατερίνα Καινούργιου αρέσει το boho στιλ διακόσμησης.

Περνώντας στο σαλόνι, το μαρμάρινο τραπεζάκι είναι από τα πρώτα πράγματα που είναι έτοιμα στο νέο της σπίτι. Ο εκρού καναπές το συμπληρώνει άψογα, ενώ και το τζάκι ξεχωρίζει.

Μία έκρηξη χρωμάτων σημειώνεται στο βεστιάριο της Κατερίνας Καινούργιου. Εντυπωσιακά ρούχα, παπούτσια, τσάντες, τσαντάκια και κάθε λογής αξεσουάρ βρήκαν τη θέση τους στη νέα γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας, που φρόντισε να έχει ένα δωμάτιο - ντουλάπα στο νέο της σπίτι. Με ξύλινο πάτωμα, λευκά ράφια και ανοιχτές ντουλάπες, το δωμάτιο - βεστιάριο στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου είναι minimal και κομψό.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το υπνοδωμάτιο της παρουσιάστριας που μοιάζει με σουίτα ξενοδοχείου. Μπεζ, καφέ, ροζ είναι τα χρώματα που κυριαρχούν.

Στο κρεβάτι έχει πολλά μαξιλάρια και καπιτονέ κεφαλάρι ενώ ο τοίχος της κρεβατοκάμαρας είναι ντυμένος με ταπετσαρία. Και εδώ στο πάτωμα βλέπουμε ξύλινη επιφάνεια με ένα λευκό χαλί να το διακοσμεί.

Κατερίνα Καινούργιου διάδρομος

Κατερίνα Καινούργιου σαλόνι

Κατερίνα Καινούργιου βεστιάριο

Κατερίνα Καινούργιου δωμάτιο


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share