Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση του σήμερα με τη Βάσω Λασκαράκη και ο δεύτερος γάμος (Video)

Θα ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού;

2 Ιουλίου 2022 11:28
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση του σήμερα με τη Βάσω Λασκαράκη και ο δεύτερος γάμος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε πριν λίγο καιρό για τη σχέση του σήμερα με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη αλλά και αν θα παντρευτεί τελικά την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε χαρακτηριστικά: «Με τη Βάσω είναι καλή η σχέση μας. Αλλά πάντα λειτουργούσαμε και οι δύο σε σχέση με το καλό της μικρής. Για αυτό. Στον γάμο της δε με είχε καλέσει. Δε μπορούσα να πάω, ήμουν στη Γαλλία τότε. Είπαμε σουηδικό μοντέλο, μην το παρακάνουμε κιόλας»!

Δείτε επίσης: Τρισευτυχισμένοι: Πήραν την μεγάλη απόφαση Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού!

Όσο για την Κατερίνα Γερονικολού και το εάν σκοπεύουν να παντρευτούν, είπε: «Δε νομίζω πως απέχει πολύ αυτό που έχουμε. Να γραφτεί στην εφημερίδα; Έχω την εντύπωση πως αν ένα ζευγάρι συγκατοικεί, μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, κοιμούνται και ξυπνάνε μαζί… Δεν απέχει πολύ από τον γάμο. Δεν είμαι τόσο πολύ υπέρ του γάμου».

Σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Τετ α τετ προβλήθηκε στο Love it:

«Σπόντα» για Λασκαράκη από Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Η Κατερίνα Γερονικολού έχει ως πλεονέκτημα...» (Video)

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός μίλησε για την τρυφερή σχέση με την κόρη του, την επαγγελματική συνύπαρξη με την Κατερίνα Γερονικολού στη σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» και το αν θα ήθελε να ξαναγίνουν τηλεοπτικό ζευγάρι. Για τη σχέση τους είπε πως ποτέ δεν έκρυψαν το γεγονός ότι είναι ζευγάρι, αλλά δεν ήθελαν και να το «διαφημίσουν».

Δείτε επίσης: «Δεν ήθελα να συμβεί...» - Η εξομολόγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη για το διαζύγιο με τη Βάσω Λασκαράκη και την επιμέλεια της κόρης τους

«Ζούσαμε κανονικά ως ζευγάρι με την Κατερίνα, δεν ήμασταν ποτέ κλειδαμπαρωμένοι. Όταν προέκυψε, προέκυψε και έγινε γνωστό. Αν μας ζητήσουν να είμαστε και σε άλλο σίριαλ ζευγάρι αργότερα ναι, αλλά back to back όχι, δεν είναι σωστό», ξεκαθάρισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Κάνω κριτική στην Κατερίνα κι εκείνη σε εμένα, έχει μια γυναικεία ματιά που εμένα μου λείπει. Η Κατερίνα έχει ως πλεονέκτημα και ως μειονέκτημα ότι είναι πάρα πολύ οργανωτική. Εγώ από την άλλη είμαι εργασιομανής και τελειομανής. Είμαι ο άνθρωπος που για κάθετι που βλέπω σε εμένα, λέω πως αν γύριζα τον χρόνο, θα το έκανα καλύτερα» πρόσθεσε.

Η κόρη μου νόμιζε «ότι όλοι οι γονείς των παιδιών είναι ηθοποιοί»

Αναφερόμενος στην κόρη του με τη Βάσω Λασκαράκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε πως έχει συνηθίσει πλέον, την αναγνωρισιμότητα των γονιών της και δεν την ενοχλεί.

«Η κόρη μου τις παρακολουθεί τις σειρές. Ειδικά το “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” της αρέσει, περνάει ευχάριστα. Επειδή μεγάλωσε και με τη δική μου “έκθεση” και με της μαμάς της, συνήθισε. Στην αρχή νόμιζε ότι όλοι οι γονείς των παιδιών είναι ηθοποιοί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share