Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

"Ήθελε να...": Γι' αυτό χώρισαν Τζούλια Νόβα - Γιάννης Μάρκου

Γιατί χώρισαν ο Γιάννης Μάρκου και η Τζούλια Νόβα;

1 Ιουλίου 2022 22:27
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον αιφνίδιο χωρισμό τους ενώ προετοιμάζονταν για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε ο σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου.

Μιλώντας στον ALPHA και το Happyday, ο πρώην του μοντέλου επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού τους και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση.

“Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε, που για ακόμη μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης.

'Ήθελε να...': Γι' αυτό χώρισαν Τζούλια Νόβα - Γιάννης Μάρκου

Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme. Επειδή εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να το κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε”.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, “βέβαια έχουμε και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της”.

"Θα την έδινες στον γιο σου;": Σάλος με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η παρουσία της Τζούλια Νόβα στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου το περασμένο Σαββατοκύριακο!

Η κορυφαία παρουσιάστρια φιλοξένησε την συνάλελφό της, η οποία τις τελευταίες μέρες έχει μιλήσει ανοικτά για την σχέση της με έναν μεγαλύτερο άνδρα, για μια σχέση που έχουν γραφτεί πολλά!

Η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε το μέρος της Τζούλιας! Ωστόσο το κράξιμο δεν άργησε να έρθει και αυτή την φορά όχι για κάποιο ταξίδι της!

Συγκεκριμένα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ρώτησαν την Τατιάνα Στεφανίδου πως εφόσον δεν έχει κανένα θέμα με την Τζούλια Νόβα, αν θα ήθελε μια τέτοια γυναίκα για τον γιο του!

Δείτε την ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου και τα σχόλια που ακολούθησαν:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share