Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ο Σεφερλής με σακάτεψε στο ξύλο, μου έριχνε 15 σφαλιάρες»: Αποκάλυψη για το σύζυγο της Έλενας Τσαβαλιά

Σοκαριστικό!

1 Ιουλίου 2022 22:13
«Ο Σεφερλής με σακάτεψε στο ξύλο, μου έριχνε 15 σφαλιάρες»: Αποκάλυψη για το σύζυγο της Έλενας Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητες ήταν οι καταγγελίες που είχαν ακουστεί στο παρελθόν για το σύζυγο της Έλενας Τσαβαλιά, Μάρκο Σεφερλή. Ποιος ηθοποιός είχε δηλώσει, ότι του έριχνε 15 αληθινές σφαλιάρες;

Ο λόγος για τον... Γιώργο Λαμπάτο. Ο ηθοποιός, πριν καιρό, δε δίστασε να αναφέρει, πως ο Μάρκος Σεφερλής τον χαστούκιζε αληθινά πάνω στη σκηνή κάθε βράδυ. Συγκεκριμένα είπε, ότι έτρωγε 15 αληθινές σφαλιάρες και όταν ζήτησε το λόγο η απάντηση που πήρε ήταν "μου ξέφυγε".

Διαβάστε όσα ανέφερε:

"Με τον Μάρκο Σεφερλή κάναμε τον "Ηλία του 16ου" στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά.

«Ο Σεφερλής με σακάτεψε στο ξύλο, μου έριχνε 15 σφαλιάρες»: Αποκάλυψη για το σύζυγο της Έλενας Τσαβαλιά

Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο. Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής.

Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κακές συνεργασίες γιατί πατάω γερά στα πόδια μου. Έτσι, λοιπόν, έχω το θάρρος και το κουράγιο -γιατί δεν με σέρνει κανένας- να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και το κάνω αυτό γιατί πρέπει κάποιος να το κάνει, γιατί εκεί επαφίενται όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα, ότι κανένας δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας γι’ αυτά", είπε.

Μιας και αναφερθήκαμε στον Μάρκο Σεφερλή και στην Έλενα Τσαβαλιά, δείτε εδώ μια τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσαν πριν λίγες ημέρες.

«Μπαίνω στο Instagram και βλέπω την Έλενα να...» - «Βόμβα» στο γάμο Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά

Μια «βόμβα» εκτοξεύθηκε για το γάμο του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, με τον πρώτο να αναφέρει, μάλιστα, τι ήταν αυτό που είδε, κοιτάζοντας το Instagram της συζύγου του.

Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του στον Θέμη Γεωργαντά λεπτομέρειες για το γάμο τους, ενώ είχε αποτάξει κάθε δημοσίευμα, που έκανε λόγο για διαζύγιο.

«Πολλά χρόνια τώρα λένε ότι ο Σεφερλής χωρίζει με την Τσαβαλιά. Κάθε μέρα χωρίζουν κι ένα άλλο ζευγάρι, σχεδόν όλη η showbiz», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει μυστικό που μας κρατά μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω ότι ξεκίνησε με γερές βάσεις. Ξεκίνησε από το ότι ο ένας θαυμάζει τον άλλον για τον χαρακτήρα του με τα ελαττώματα του και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».

Με χιούμορ, μάλιστα, σχολίασε το πώς συμπεριφέρεται ο ίδιος όταν η Έλενα βγαίνει έξω με τις φίλες της και τι είναι εκείνο που τον κάνει να ηρεμεί και να μην κάνει περίεργες σκέψεις, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε την πρόσφατη ξαφνική τους ανακοίνωση.

Όπως δήλωσε γελώντας: «Η Έλενα σέβεται εμένα, την προσωπικότητά μου, σέβεται το ότι έχω ανάγκη να βγω με φίλους να περάσω καλά. Εκείνη βγαίνει με φίλες της, δεν έχουμε τα με ποιον, πού κλπ. Κατάλαβες; Απλώς μπαίνω μετά από λίγο στο Instagram να δω ότι έχει ανεβάσει με φίλες της και ηρεμώ! Δεν κάνω σκηνή πριν!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share