Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορμάρα η Μαριλένα από το "δέκα λεπτά κήρυγμα" - Εμφανίστηκε σε παραλία και προκάλεσε εγκεφαλικά

Δείτε πώς είναι σήμερα!

1 Ιουλίου 2022 21:48
Κορμάρα η Μαριλένα από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη Μαριλένα από τη σειρά του Mega "10 λεπτά κήρυγμα" έχουμε να την απολαύσουμε τηλεοπτικά πάρα πολλά χρόνια. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι τη θυμόμαστε ως έφηβη, "καυτή" κοκκινομάλλα. Πώς είναι σήμερα η "κοπέλα" του Λεωνίδα;

Τα χρόνια πέρασαν και η Μαριλένα εκείνη δεν υπάρχει πια… Στη θέση της πλέον βλέπουμε μόνο τη Χριστίνα Σέιχ, μια όμορφη γυναίκα που άφησε το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση και στη σειρά "10 λεπτά κήρυγμα", η οποία παίζεται σε επανάληψη μέχρι και σήμερα.

Μετά το 2003 που η σειρά ολοκληρώθηκε, το κορίτσι αυτό "εξαφανίστηκε" και άφησε την ηθοποιία πίσω της. Το μόνο που έκανε είναι να μας χαρίσει μερικές σέξι φωτογραφίες της από παραλία, όπου τη βλέπουμε με καστανό χρώμα στα μαλλιά και σε άψογη φόρμα.

Δείτε την:

Κορμάρα η Μαριλένα από το 'δέκα λεπτά κήρυγμα' - Εμφανίστηκε σε παραλία και προκάλεσε εγκεφαλικά

Κορμάρα η Μαριλένα από το 'δέκα λεπτά κήρυγμα' - Εμφανίστηκε σε παραλία και προκάλεσε εγκεφαλικά

Κορμάρα η Μαριλένα από το 'δέκα λεπτά κήρυγμα' - Εμφανίστηκε σε παραλία και προκάλεσε εγκεφαλικά

Αποκάλυψη σοκ για το "Δέκα λεπτά κήρυγμα" από την Κάρμεν Ρουγγέρη!

Η σειρά του Mega "Δέκα λεπτά κήρυγμα" είχε αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το τηλεοπτικό κοινό! Βέβαια η Κάρμεν Ρουγγέρη πολλά χρόνια μετά έκανε μια αποκάλυψη σοκ για την σειρά και το τι συνέβαινε τότε!

Αποκάλυψε ένα περιστατικό από τη σειρά “Δέκα λεπτά κήρυγμα” που ελάχιστοι γνωρίζουν!

Πώς νιώθετε που ο κόσμος σας μιλάει ακόμα γι’ αυτά τα σίριαλ;

Πάρα πολύ. Παίρνω τρομερή αγάπη από τον κόσμο και δίνω. Οι μεγάλοι με ταυτίζουν με την ηλικία τους, με τη γιαγιά, οι μικροί θα ήθελαν να έχουν μια τέτοια γιαγιά, έτσι μου λένε. Οι νεαροί, επειδή έχουν μεγαλώσει με το “Δέκα λεπτά κήρυγμα”, έχει τύχει να με βουτάνε στο δρόμο και να με σηκώνουν ψηλά, ιδίως οι νέοι 23-24 χρονών. Φωτίζεται το πρόσωπό τους όταν με βλέπουν.

Θυμάστε κάποιο περιστατικό από εκείνες τις κωμωδίες;

Θυμάμαι στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” ένα επεισόδιο για το κάπνισμα, το άγχος και το παιδί. Εγώ είχα δηλώσει ότι είμαι αντικαπνίστρια. Μου στέλνουν λοιπόν το σενάριο ότι πρέπει να καπνίσει ακόμη και η Κικίτσα, η ηρωίδα που ενσάρκωνα. Πήγα στο γύρισμα και τους είπα "εγώ να περάσω στα παιδιά ότι περνάει το άγχος με το τσιγάρο, αποκλείεται". Τους είπα ότι φεύγω αυτή τη στιγμή από το σίριαλ. Και μετά με φώναξαν και μου είπαν ότι θα αλλάξουν το σενάριο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share