Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Θυελλώδης» αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου για πασίγνωστο Έλληνα πολιτικό: «Είναι ο μπαμπάς μου...»

Την προσέχει σαν τα μάτια του!

1 Ιουλίου 2022 21:17
«Θυελλώδης» αποκάλυψη της Μαρίας Μπεκατώρου για πασίγνωστο Έλληνα πολιτικό: «Είναι ο μπαμπάς μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πώς άρχισε την πορεία της στην τηλεόραση, η οποία μέχρι και σήμερα είναι εξαιρετικά επιτυχημένη, με την ίδια να μιλά για ένα πρόσωπο, που μπορεί να αποκαλείται και ως πνευματικός πατέρας της.

Το 1992 άρχισε την καριέρα της ως δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ ενώ ήταν το αγαπημένο παιδί του Γιώργου Καρατζαφέρη. Η καριέρα της εκτοξεύτηκε με τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1. Μάλιστα ο ίδιος ο καναλάρχης την είχε ενθαρρύνει να κάνει το εν λόγω άλμα καθώς την αγαπούσε πολύ ήταν προστατευομένη του επί χρόνια, μέσα στην οικογένειά του και παραλίγο και νύφη του.

Ο γάμος που δεν έγινε και η σχέση τους

Η σχέση της με τον Γιάννη Καρατζαφέρη ήταν το «διαβατήριο» για την τηλεόραση. Μαζί του ήταν επί 9 χρόνια (χώρισαν το 1999) ενώ δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο η σχέση αυτή έφερε πολύ κοντά τη Μαρία με τους Γιώργο και Βένη Καρατζαφέρη η οποία ακόμη και σήμερα τους αποκαλεί δεύτερους γονείς.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο Καρατζαφέρης πάντρεψε την Μπεκατώρου στο γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, σε ένα δείγμα των εκπληκτικών έως σήμερα σχέσεών τους, με την παρουσιάστρια πρόσφατα να σπαράζει.

«Είναι ωραίο αυτό που ζω...» - Αποκάλυψε τη σχέση της με διάσημο παρουσιαστή η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε τη δική της αποκάλυψη, αναφορικά με τη σχέση της με διάσημο παρουσιαστή, τονίζοντας πως αυτό που ζει είναι όμορφο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που έχει δικαίως κερδίσει την αγάπη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή και έκανε για ακόμη μια φορά εντύπωση με τα λόγια της, ενώ πρόσφατα λύγισε μιλώντας για το θέμα της μητρότητας.

Η ίδια είχε μιλήσει στο «Καλό Μεσημεράκι», με τον Νίκο Μουτσινά να την εκθειάζει και την ίδια να ανταποδίδει. Αμφότεροι επεσήμαναν το πόσο καλή σχέση έχουν και το πόσο καλά περνούν μεταξύ τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share