Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς: Εμφανίστηκε από το... πουθενά μπροστά του η Καλομοίρα!

Εντυπωσιακή η είσοδός της στο «Καλό Μεσημεράκι»

1 Ιουλίου 2022 16:40
Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς: Εμφανίστηκε από το... πουθενά μπροστά του η Καλομοίρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φινάλε σήμερα (1/7) στο «Καλό Μεσημεράκι» με πολλές εκπλήξεις! Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να περίμενε να δει στο πλατό της εκπομπής την Ισπανίδα Chanel, ωστόσο η Καλομοίρα τελικά ήταν εκείνη που έκανε την εμφάνισή της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια άφησε για λίγο τη ζωή της στην Αμερική και ήρθε για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να απολαύσει καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της. «Όταν πάω στην Αμερική είναι διαφορετικά γιατί δεν το ζω αυτό! Ο κόσμος όταν τους γνωρίζω μου μιλάνε εδώ σαν να μην πέρασε μια μέρα! Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό! Ήρθα για σένα στην Ελλάδα» είπε συγκινημένη η Καλομοίρα.

Μείον 40 κιλά: Η Καλομοίρα έκοψε «μαχαίρι» αυτά τα τρόφιμα που τρώμε όλοι και έμεινε μισή!

Η Καλομοίρα είναι από τις πιο αγαπημένες ελληνικές παρουσίες καθώς διακρίνεται για την ευχάριστη διάθεσή της και την παιδικότητά της.

Η Καλομοίρα θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, η οποία ακόμη και μετά την απόκτηση 3 παιδιών διαθέτει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της. Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της κάποτε ζύγισε 40 κιλά παραπάνω.

Με την ευκαιρία ρίξτε και μια ματιά εδώ: Χάστε 9 κιλά μόνο με περπάτημα: Πόσο πρέπει να περπατάς κάθε μέρα για να τα χάσεις χωρίς καθόλου δίαιτα

Αυτά λοιπόν τα κιλά η τραγουδίστρια κατάφερε να τα χάσει με σωστή δίαιτα που ακολούθησε, βγάζοντας από την διατροφή της ορισμένα φαγητά που τρώμε όλοι, όπως και η Μαρία Κίτσου.

«Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστρια μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω.

Δεν το έχω κρύψει ποτέ: μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Όταν έβλεπα το σώμα μου με τόσα επιπλέον κιλά, στενοχωριόμουν. Φοβόμουν ότι δεν θα τα έχανα ποτέ. Αλλά έβαλα πρόγραμμα και έκανα ό,τι μπορούσα. Σιγά σιγά ένιωθα πιο καλά. Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο» είχε αποκαλύψει η Καλομοίρα το 2015 στο ΕΓΩ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share