Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκίνηση για τη Χάρις Αλεξίου: Η σπάνια φωτογραφία του πατέρα της που πέθανε σε ηλικία 35 ετών

Η εικόνα που δημοσίευσε

1 Ιουλίου 2022 13:03
Συγκίνηση για τη Χάρις Αλεξίου: Η σπάνια φωτογραφία του πατέρα της που πέθανε σε ηλικία 35 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία σπάνια φωτογραφία του πατέρα της Χάρις Αλεξίου είδαμε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της τραγουδίστριας. Με αφορμή την γιορτή του πατέρα, η πετυχημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών.

Δείτε επίσης: Δεν ήταν μόνο η Χάρις Αλεξίου: 10 διάσημοι Έλληνες που έφτασαν μια ανάσα πριν τον θάνατο και σώθηκαν από θαύμα!

Η κορυφαία ερμηνεύτρια συγκίνησε με την ασπρόμαυρη φωτογραφία του πατέρα της, η οποία φαίνεται πως τραβήχτηκε πολλά χρόνια πριν. Όμορφος, νέος και καλοντυμένος, ο πατέρας της Χάρις Αλεξίου πόζαρε με ρούχα της εποχής ενώ όπως τόνισαν πολλοί από τους followers της, η ομοιότητά τους είναι συγκινητικά αισθητή.

Σε παλιότερη συνέντευξη της, η Χάρις Αλεξίου έχει δηλώσει πως δεν μεγάλωσε μαζί του γι' αυτό και ο ίδιος "απουσιάζει" από τα τραγούδια της ενώ έχει παραδεχτεί πως η απουσία του έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σπάνια φωτογραφία της Χαρούλας Αλεξίου σε ηλικία 16 ετών - Ενθουσιασμός για τους θαυμαστές της!

Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Χάρις Αλεξίου. H σπουδαία ερμηνεύτρια ταξίδεψε τους φανατικούς θαυμαστές της την εποχή που ήταν 16 ετών και το σπάνιο κλικ ενθουσίασε τους 83 χιλιάδες followers.

«Όταν ήμουν 16…Καλό μήνα σε όλους!» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου στο Instagram.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστική αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου: «Όταν υιοθέτησα το παιδί μου είχα...»

To όμορφο κορίτσι που βλέπετε στη φωτογραφία έμελλε να γίνει η τραγουδίστρια με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων στην Ελλάδα. Ξεκινώντας από το 1970 η Χάρις Αλεξίου κυκλοφόρησε περισσότερους από 30 προσωπικούς δίσκους και συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους συνθέτες της ελληνικής μουσικής.

Η φωνή της ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας και αγαπήθηκε από τη Γαλλία και το Ισραήλ μέχρι και στην Ιαπωνία.

Η καταξιωμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο Instagram μία φωτογραφία από τα νιάτα της και συγκέντρωσε πολλά σχόλια για την ομορφιά της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ντεμπούτο της στην μουσική έγινε το 1970, σε ηλικία 19 ετών, όπου και τραγούδησε για πρώτη φορά στη σκηνή της μπουάτ «Αρχιτεκτονική» στην Πλάκα.

Όσο για το τι θα έκανε τώρα αν ήταν 20 ετών, η Χάρις Αλεξίου έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης»: «Εγώ θα ήθελα να είμαι ένα κορίτσι να αλητεύει, με την καλή έννοια της αλητείας: ανεξάρτητη, να κάνει ό,τι γουστάρει, να ταξιδεύει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share