Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκτός εαυτού ο Νίκος Καρβέλας: Ο άγριος καβγάς με τον Θεοφάνους - Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάνε

Τι συνέβη μεταξύ τους;

1 Ιουλίου 2022 11:35
Εκτός εαυτού ο Νίκος Καρβέλας: Ο άγριος καβγάς με τον Θεοφάνους - Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάνε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ανοιχτά» πριν μερικούς μήνες και μίλησε στην Αννίτα Πάνια για όλους και για όλα.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον καυγά που είχε με τον Νίκο Καρβέλα πριν μερικά χρόνια και ανέφερε το λόγο για τον οποίο δεν μιλάνε πλέον.

Δείτε επίσης: "Έβγαινα κρυφά με το Νίκο Καρβέλα γιατί είχε σχέση..." - Αποκάλυψη σοκ

«Βρεθήκαμε πριν αρκετά χρόνια στη γιορτή του, με φώναξε στο καμαρίνι της Άννας και ήταν πολύ ειλικρινής και πολύ ντόμπρος. Μου είπε “μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την Άννα” και του απάντησα “ευχαριστώ πολύ, σε τρεις μήνες επειδή η Άννα είναι στο μυαλό μου σαν όνειρο”. Σε τρεις μέρες με πήρε και μου είπε “που είναι τα τραγούδια;” Σε μια βδομάδα πάλι με πήρε. Σήμερα δεν μιλάμε με τον Νίκο, έχουμε κάνει έναν πολύ μεγάλο καβγά και από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τσακωθήκαμε γιατί δεν του έφερα τραγούδια για την Άννα, δεν τα τελείωσα ποτέ και δεν προλάβαμε να τα κάνουμε. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό και ελπίζω να μη δει την εκπομπή. Μπορεί να μη θυμάται τον καβγά που με έβριζε και φώναζε. Εγώ αλήθεια κρατήθηκα, αλλά γιατί; Γιατί ήμουν έξω, πάρκαρα το αυτοκίνητο κάπου στη Χαμοστέρνας και βγήκα έξω ενώ πήγαινα σε μασκέ πάρτι και στο ορκίζομαι πως ήμουν ντυμένος Μιμή Ντενίση! Στο λέω αλήθεια».

Δείτε το βίντεο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share