Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια επανασύνδεση: Σούσουρο με την ατάκα-φωτιά της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (photo)

Σπόντα μεγατόνων!

1 Ιουλίου 2022 09:13
Ποια επανασύνδεση: Σούσουρο με την ατάκα-φωτιά της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε και πάλι «φωτιά» στα σενάρια επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με μια ατάκα της στη διάρκεια της εκπομπής της να... την προδίδει και την πιθανότητα να είναι ξανά μαζί να ισχυροποιείται.

Παρ' όλα αυτά με μια ανάρτησή της σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια έστειλε το δικό της μήνυμα όλο νόημα.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το «Sex & the city» με την ατάκα: «I don't have time for idiots».

Τώρα αν πηγαίνει για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ή όχι, μόνο ο καιρός θα δείξει!

σπόντα καινούργιου

Δεν έχει ανάγκη κανέναν Τσαγκρίδη: Αυτή είναι η μεγάλη περιουσία που έχει «χτίσει» η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει διανύσει τη δική της πορεία στην τηλεόραση κι έχει καταφέρει να... αβγατίσει χρήματα για την περιουσία της, η οποία δείχνει πως δεν έχει ανάγκη από κανέναν άνδρα με πορτοφόλι, όπως ήταν εσχάτως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Η ίδια, μάλιστα, είχε αντιδράσει έντονα, όταν συνεργάτης της είχε κάνει λόγο για υπέρογκο μισθό. Συγκεκριμένα και όταν εργαζόταν στο «Ε», ο Δημήτρης Χριστοφορίδης είχε ρίξει την εξής σπόντα: «Ρε Κατερίνα συγγνώμη τώρα, μιας που παίρνεις και τα πιο πολλά λεφτά στο μισθό…». Τότε ήταν και που η Κατερίνα Καινούργιου, που αναφέρθηκε στην τελευταία της εκπομπή σε πρόβλημα υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, άλλαξε χρώμα, «πάγωσε» και έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια για να μην μένουν λάθος εντυπώσεις στον κόσμο.

«Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Παίρνουμε σχεδόν τα ίδια όλοι. Δόξα τω Θεώ πληρωνόμαστε, αυτό είναι το σημαντικό» διόρθωσε η παρουσιάστρια. Βεβαίως σημαντικό ρόλο στο να πάρει η Κατερίνα την απόφαση να συμφωνήσει με το Έψιλον στο παρελθόν δεν έπαιξε μόνο το concept της εκπομπής που της πρότειναν να παρουσιάζει, αλλά και τα χρήματα!

Οι ψίθυροι που έδιναν και έπαιρναν στους διαδρόμους του «Ε», αναφέρουν ότι ο μηνιαίος της μισθός ανέρχεται στα 12.000 ευρώ. Ένα ποσό αρκετά παχυλό στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε, και αν και εφόσον ισχύουν οι φήμες, σίγουρα πρόκειται για ένα «χρυσό» deal για την παρουσιάστρια. Ο μισθός της, σίγουρα θα έχει ανέβει κιόλας, αφού με τον καιρό και με τη συνεργασία της με το Open και τον Alpha έγινε ακόμη πιο περιζήτητη, χώρια όσα λαμβάνει από το Instagram.

Το νέο σπίτι που απέκτησε

Το νέο διαμέρισμα της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μέχρι πριν λίγο καιρό εκεί έμενε η αδερφή του γνωστού ηθοποιού.

Από τότε που μετακόμισε, έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας κι όπως όλα δείχνουν, η Κατερίνα Καινούργιου διαμορφώνει ακόμα τον χώρο της, όπως ακριβώς το ονειρεύεται. Απόδειξη, οι παρακάτω φωτογραφίες.

Ξεκινώντας από τον διάδρομο, ο επιβλητικός καθρέφτης, το μεγάλο ψάθινο καλάθι και τα pampas grass κάνουν τη διαφορά στον χώρο και φανερώνουν πως στην Κατερίνα Καινούργιου αρέσει το boho στιλ διακόσμησης.

Περνώντας στο σαλόνι, το μαρμάρινο τραπεζάκι είναι από τα πρώτα πράγματα που είναι έτοιμα στο νέο της σπίτι. Ο εκρού καναπές το συμπληρώνει άψογα, ενώ και το τζάκι ξεχωρίζει.

Μία έκρηξη χρωμάτων σημειώνεται στο βεστιάριο της Κατερίνας Καινούργιου. Εντυπωσιακά ρούχα, παπούτσια, τσάντες, τσαντάκια και κάθε λογής αξεσουάρ βρήκαν τη θέση τους στη νέα γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας, που φρόντισε να έχει ένα δωμάτιο - ντουλάπα στο νέο της σπίτι. Με ξύλινο πάτωμα, λευκά ράφια και ανοιχτές ντουλάπες, το δωμάτιο - βεστιάριο στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου είναι minimal και κομψό.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το υπνοδωμάτιο της παρουσιάστριας που μοιάζει με σουίτα ξενοδοχείου. Μπεζ, καφέ, ροζ είναι τα χρώματα που κυριαρχούν.

Στο κρεβάτι έχει πολλά μαξιλάρια και καπιτονέ κεφαλάρι ενώ ο τοίχος της κρεβατοκάμαρας είναι ντυμένος με ταπετσαρία. Και εδώ στο πάτωμα βλέπουμε ξύλινη επιφάνεια με ένα λευκό χαλί να το διακοσμεί.

Κατερίνα Καινούργιου διάδρομος

Κατερίνα Καινούργιου σαλόνι

Κατερίνα Καινούργιου βεστιάριο

Κατερίνα Καινούργιου δωμάτιο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share