Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Ούτε 45, ούτε 50: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Γιάννη Πλούταρχου!

Μικροδείχνει, αλλά...

30 Ιουνίου 2022 14:17
Ούτε 45, ούτε 50: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Γιάννη Πλούταρχου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Κακοσαίου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Δείτε επίσης: Γιάννης Πλούταρχος: Δεν θα πιστεύετε ποιο τραγούδι απέρριψε κι έγινε τεράστια επιτυχία από τον Βέρτη

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε πάνω από 20 χρόνια πριν και από τότε οι δυο τους έχουν φτιάξει μια υπέροχη, μεγάλη οικογένεια.

Το ζευγάρι είναι από πολύ νεαρή ηλικία μαζί, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στη σχέση τους. Όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής του πορείας, ο Γιάννης Πλούταρχος φαίνεται πως δεν γερνάει, καθώς εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει καθόλου.
γιάννης πλούταρχος
Πόσο χρονών είναι άραγε;
Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στη Μαυρόγεια Βοιωτίας, ένα μικρό χωριό έξω από τον Ορχομενό στις 18 Δεκεμβρίου το 1970, που σημαίνει ότι τέλος του χρόνου γίνεται 52 ετών!

Έξαλλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γι' αυτό δεν θα καλέσω ποτέ τον Γιάννη Πλούταρχο» (Video)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε εξηγήσει στην εκπομπή "Το Πρωινό" τον λόγο που δεν θα δούμε ποτέ τον Γιάννη Πλούταρχο καλεσμένο στην εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Παράλληλα, ο γνωστός παρουσιαστής-ηθοποιός εκτός από πολλούς θαυμαστές έχει και φοβερούς εχθρούς.

«Ισχύει ότι δεν θα ήθελα ποτέ καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο. Δεν μου αρέσει να ανασκαλεύω. Δεν έχω παρεξηγηθεί με κανέναν. Μέσω μηνυμάτων μιλούσαμε, έκανε κάτι -όχι σε μένα, σε έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο- και θεώρησα ότι εγώ με αυτό τον κώδικα συμπεριφοράς, με αυτά είμαι απόλυτος. Αν δείχνεις ασέβεια σε έναν σπουδαίο άνθρωπο γιατί είσαι ένας χθεσινός τύπος που κάνεις επιτυχία για κάποιο λόγο, ας είσαι και ταλαντούχος, για μένα δεν υπάρχεις, τρως Χ» σημείωσε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είχε πει:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share