Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε σε λυγμούς η Βάσω Λασκαράκη για την Οικονομάκου: «Με έχει πικράνει...» (Video)

Τι συνέβη;

30 Ιουνίου 2022 13:49
Ξέσπασε σε λυγμούς η Βάσω Λασκαράκη για την Οικονομάκου: «Με έχει πικράνει...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις έγιναν αναφορικά με τη σχέση της Βάσως Λασκαράκη και την Αθηνά Οικονομάκου, με τις δύο να μιλούν για το πώς γνωρίστηκαν και «έχτισαν» μια πολύ δυνατή φιλία.

Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν μια σπάνια κοινή συνέντευξη και μίλησαν για τη φιλία τους που μετρά αρκετά χρόνια.

Δείτε επίσης: Ευτυχισμένη μανούλα η Αθηνά Οικονομάκου - Η τρυφερή ανάρτηση με τη κορούλα της που μας έκανε να "λιώσουμε"

Βάσω Λασκαράκη Οικονομάκου

Η γνωριμία τους

«Συναντηθήκαμε στα “Κλεμμένα Όνειρα” παίζοντας τις αντίζηλες. Εκεί δεθήκαμε, από εκεί ξεκίνησε το κακό», είπε η Λασκαράκη.

Η Αθηνά Οικονομάκου από την άλλη ξεχώρισε σε εκείνη την ακεραιότητά της ενώ είπε ότι όταν πρωτογνωρίστηκαν νόμιζε ότι δεν τη συμπαθούσε.

«Είναι ένας άνθρωπος πολύ εσωστρεφής και σου προκαλεί ενδιαφέρον για να τη μάθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι είναι πολύπλοκη. Στην αρχή νόμιζα ότι μπορεί και να μην με συμπαθεί. Που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι ένας άνθρωπος ηθικός και ακέραιος που είναι από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που θες να έχεις δίπλα σου μία ζωή» είπε συγκινημένη η Οικονομάκου και συγκίνησε και τη Βάσω Λασκαράκη.

«Αν της πεις “αυτό δεν μπορώ να το κάνω” θα σου πει “μπορείς”, πιστεύει ότι όλα τα μπορεί και αν δεν μπορούν θα είναι εκεί για να τα μπορούν».

«Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας, αυτές που κάνεις με όσους αγαπάς κι εμπιστεύεσαι. Περισσότερο έχουμε γελάσει. Έχουμε γελάσει σε πολύ δύσκολες στιγμές», είπε η Βάσω Λασκαράκη μεταξύ άλλων και άρχισε να δακρύζει.

«Κλαίμε αλλά τις περισσότερες φορές κλαίμε από τα γέλια. Δεν είμαστε σκληρές, είμαστε ειλικρινείς η μία με την άλλη χωρίς φόβο. Αυτό είναι που κρατά την σχέση μας τόσο ουσιαστική και αληθινή», συμπλήρωσε η Οικονομάκου.

Ακόμη, η Βάσω Λασκαράκη πρόσθεσε: «Εμείς συνέχεια κλαίμε και γελάμε. Η Αθηνά είναι από τους λίγους ανθρώπους που όταν μου πει κάτι το οποίο δεν θέλω να ακούσω αρχικά, ξέρω πλέον ότι μου το λέει γιατί θέλει να με βοηθήσει».

Όσον αφορά τις δύσκολες στιγμές της φιλίας τους, η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε: «Δεν έχουμε τσακωθεί, μπορεί να έχουμε όμως στεναχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις οι οποίες έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. Θυμάμαι κάποιες φορές που μπορεί κάτι να με είχε πικράνει».

«Υπήρξε κάποια φορά μπορεί να με πίκρανε και της το είπα… Της είπα αυτό που έκανες με πίκρανε πάρα πολύ», είπε η Οικονομάκου μιλώντας για τη φιλία της με Λασκαράκη.

Δείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share