Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Φουντώνει η κόντρα Λιάγκα - Παπαδόπουλου: "Είπε χθες ότι με αντιπαθεί..." (video)

"Εγώ έχω την αίσθηση ότι..."

30 Ιουνίου 2022 13:37
Φουντώνει η κόντρα Λιάγκα - Παπαδόπουλου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα είχε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, την Πέμπτη 30/6, με αφορμή τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, ωστόσο αυτή τη φορά το ξέσπασμά του δεν αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά τον δικηγόρο της Όθων Παπαδόπουλο, και τις δηλώσεις που έκανε για την εκπομπή τους αλλά και για τον ίδιο προσωπικά.

Οι αφοπλιστική απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

«Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Όθωνας Παπαδόπουλος ο οποίος έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με την εκπομπή μας, -ας το κοιτάξει αυτό- πως δεν καταλαβαίνει ότι κανένας δεν θέλει μία μάνα να έχει σκοτώσει τα τρία της παιδιά; Κανένας! Μακάρι να είχε στοιχεία ο άνθρωπος και να είχε πειστεί και ο ίδιος. Θα επαναλάβω σε προσωπικό επίπεδο το ερώτημα, για το αν με πάθος υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που ξέρει ότι είναι ένοχος ή με πάθος υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που πιστεύει ο ίδιος ότι είναι αθώος.

Θα ‘θελα να το ξέρω. Για να βγάλω συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Βγήκε και είπε χθες ότι με αντιπαθεί. Εγώ δεν τον αντιπαθώ, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Φουντώνει η κόντρα Λιάγκα - Παπαδόπουλου: 'Είπε χθες ότι με αντιπαθεί...' (video)

«Θα το πω για πρώτη φορά ξεκάθαρα. Κάποιοι εσφαλμένα, και αναφέρομαι στη Ρούλα Πισπιρίγκου που με βλέπει αυτή τη στιγμή και το ξέρω, θεωρούν ότι υπάρχουν φιλικές και εχθρικές εκπομπές. Όπως σας το λέω. Αυτό και μόνο ως θεωρία κάποιων ανθρώπων είναι παράκρουση, είναι τρελό.

Δηλαδή τι πιστεύουν κάποιοι, ότι υπάρχουν εκπομπές που θέλουν μία μάνα να έχει σκοτώσει τρία παιδιά και υπάρχουν εκπομπές που δεν θέλουν μία μάνα να έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά; Όλοι οι λογικοί άνθρωποι θέλουν μία μάνα να είναι αθώα, ξεκάθαρα.

Όπως και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει το οποιοδήποτε ελαφρυντικό, αν αποδειχθεί ότι σκότωσε τα τρία παιδιά. Μόνο αν υπάρχει τρέλα» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share