Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Ο βενιαμίν της οικογένειας, Απόλλωνας, μεγάλωσε και έγινε ολόκληρο αντράκι (Video)

Πλέον είναι 6 ετών!

30 Ιουνίου 2022 12:31
Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Ο βενιαμίν της οικογένειας, Απόλλωνας, μεγάλωσε και έγινε ολόκληρο αντράκι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από την εκπομπή της "Katia's stories" η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη, μας ενημερώνει για την καθημερινότητά της, τις συνήθειές της ενώ παράλληλα δίνει και άψογες συμβουλές σε θέματα που αφορούν στο σπίτι αλλά και τα παιδιά.

Αυτή τη φορά, η πανέμορφη Κάτια ασχολήθηκε με την παραλία και πιο συγκεκριμένα με τις εξορμήσεις μαζί με τα παιδιά. Συγκεκριμένα, όπως και η ίδια διευκρινίζει πολλές μαμάδες ζητούν τη συμβουλή της σχετικά με το πώς να απασχολήσουν τα παιδιά τους μέχρι να φύγουν διακοπές.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Ρουβάς: Ο πρωτότοκος γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μεγάλωσε και μοιάζει απίστευτα στον πατέρα του (photo)

Μαζί με την Αριάδνη και τον Απόλλωνα βρέθηκαν στην παραλία, ενώ παράλληλα η Κάτια έδωσε tips στις μητέρες για το πώς να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους με τα παιδιά αλλά και πώς να κάνουν τις επισκέψεις τους στη θάλασσα φιλικές προς το περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο:

«Βόμβα» στη showbiz με χωρισμό Σάκη Ρουβά και Κάτιας Ζυγούλη; Αυτή είναι η σχέση του ζευγαριού

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποφασίσει τον τελευταίο καιρό να αλλάξουν στάση ως προς τη δημόσια τους έκθεση, με το ζευγάρι να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα νωρίτερα και τις φήμες να «φουντώνουν» για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Οι δυο τους έχουν εδώ και χρόνια δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, ενώ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για την επαγγελματική τους πορεία, καθένας στο δικό του τομέα. Μέσα στα χρόνια, ασφαλώς, θα υπάρξουν τα προβλήματα και οι εντάσεις, φτάνει το ζευγάρι να βγαίνει πιο δυνατό από αυτές, έχοντας και τα δικά τους μυστικά.

Οι φήμες για το διαζύγιο και η ανάρτηση της Ζυγούλη που βάζει τα πάντα στη θέση τους

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, πάντως, το «Yes Magazine», Ρουβάς και Ζυγούλη κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια, κάτι που θα μπορούσε να αποτελεί μήνυμα για την πορεία του κοινού έγγαμου βίου τους, τη στιγμή που μοιάζουν ευτυχισμένοι με τα τέσσερα παιδιά τους.

Yes Magazine χωρισμός Ρουβά και Ζυγούλη

Όλα, όμως, μοιάζουν καλά, με το ζευγάρι να αποφασίζει απλά να αφιερωθεί σε πιο... ιδιωτικές στιγμές, όπως το να μεγαλώνουν τα παιδιά τους και, γενικά, τις προσωπικές τους υποθέσεις, ειδικά μετά το σάλο που είχε προκληθεί για την πρωτοχρονιάτικη φιέστα με πάνω από 200.000 ευρώ από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η Ζυγούλη, μάλιστα, είχε αναρτήσει μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου θέλησε να στείλει τις ευχές της για τη νέα χρονιά και να μοιραστεί μαζί τους κάποιες αποφάσεις που έχει πάρει σχετικά με την αποχή της από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

«Καλή χρόνια σε όλους παιδιά! Ο χρόνος αυτός με βρήκε με μια έντονη ανάγκη να αδειάσω, να καθαρίσω το σώμα και το μυαλό μου από πολλά. Άλλαξαν οι τροφές που είναι ευπρόσδεκτες πια στο σύστημα μου από ένστικτο. Το κρασί έγινε τσάι του βουνού. Η πολλή πληροφορία περιορίστηκε σε ότι μόνο αγγίζει την ψυχή μου. Τα τηλεφωνήματα γίνονται μόνο σε αυτούς που λαχταρώ να ακούσω. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση, αλλά την καλοδέχτηκα. Είστε και άλλοι εκεί έξω που αισθάνεστε το ίδιο; Και μια ευχή για το 2022. Εύχομαι να ελευθερωθούμε πια από τον φόβο και να βρει η αγάπη χώρο, να κάνει τα θαύματα της!» έγραψε η Κάτια Ζυγούλη κάτω από την ανάρτησή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share