Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απαιτητική η Αθηνά Τσιλύρα: Τόσες χιλιάδες ευρώ ζητούσε για το διαζύγιο από τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Πάνω από μισό εκατομμύριο!

30 Ιουνίου 2022 08:41
Απαιτητική η Αθηνά Τσιλύρα: Τόσες χιλιάδες ευρώ ζητούσε για το διαζύγιο από τον Σπύρο Παπαδόπουλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν καλοκαίρι του 2013 όταν κυκλοφόρησαν έντονες φήμες χωρισμού του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Αθηνά Τσιλύρα. Τα λόγια της σε συνέντευξή της στις αρχές της ίδιας χρονιάς είχαν ανάψει φωτιά, αφού είχε πει: «Κάθε σχέση και κάθε γάμος θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη ιστορία. Θέλει πάρα πολλή δουλειά και ωριμότητα και ποτέ να μην ξεχνάει κανείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Δείτε επίσης: Γενναιόδωρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτά πήρε από την περιουσία του η Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιο

Αθηνά Τσιλύρα Σπύρος Παπαδόπουλος

Λίγο καιρό μετά δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού υποστήριζε ότι το ζευγάρι μετά από 26 χρόνια γάμου οδεύει προς το τέλος, αν και παραμένουν καλοί φίλοι. Το ζευγάρι τήρησε σιγή ιχθύος και τον Ιούνιο του 2013 ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του διέψευσε κατηγορηματικά τα περί διαζυγίου, λέγοντας: «Έμαθα ότι χωρίζω από το ίντερνετ».

Τελικά, οι δυο τους χώρισαν και η Αθηνά Τσιλύρα, έχοντας κρατήσει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους όλο το περασμένο διάστημα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο You: «Ένας χωρισμός είναι δύσκολος όπως δύσκολα είναι πολλά στη ζωή. Μερικές φορές, όμως, ένας χωρισμός είναι λυτρωτικός και αρχή για σημαντικά πράγματα…»

530 χιλιάδες ευρώ «χωρίζουν» Παπαδόπουλο - Τσιλύρα

Σύμφωνα με τότε δημοσίευμα του ciao, οι δυο τους φαινόντουσαν να βρίσκονται σε μεγάλη ένταση, αφού τους «χώριζε» το τεράστιο ποσό των 530 χιλιάδων ευρώ. Οι γνωρίζοντες έλεγαν ότι τα 530.000 ευρώ που διεκδικούσε η Αθηνά Τσιλύρα, δεν είναι άλλα από την αξία του σπιτιού του πρώην ζευγαριού στα Νότια Προάστια, το οποίο ανήκει στον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με τα γραφόμενα, φαίνεται πως ήθελε το σπίτι , αλλά και μερίδιο των χρημάτων που έχει κερδίσει ο ηθοποιός- παρουσιαστής κατά την διάρκεια της κοινής τους ζωής. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως η Αθηνά Τσιλύρα έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα γι’ αυτό διεκδικούσε κάποια πράγματα από τον πρώην σύζυγό της.

Ωστόσο, όπως φάνηκε, τέλος καλό όλα καλα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share