Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τον ξέρουμε ως Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά...: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή!

Δεν είχαμε ιδέα!

30 Ιουνίου 2022 08:11
Τον ξέρουμε ως Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά...: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Οικονομόπουλος θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του και όχι άδικα, καθώς πολύ μεγάλο κοινό από όλες τις ηλικίες.

Αρκετοί καλλιτέχνες όταν αναφέρονται στο όνομά του δηλώνουν πως ήταν ο μόνος τραγουδιστής που κατάφερε να κάνει καριέρα μέσα από talent show.

Δείτε επίσης: Σάλος με Νίκο Οικονομόπουλο: Οι φωνές και οι άγριες καταστάσεις με την Ευαγγελία Αραβανή!

Νίκος Οικονομόπουλος

Παρ' όλα αυτά, αν και τον γνωρίζουμε όλοι ως Νίκο Οικονομόπουλο, δεν τον λένε πραγματικά έτσι. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει διαφορετικό επίθετο και ονομάζεται Νικόλαος Σταμογιάννος!

Να και κάτι που σίγουρα δεν ξέρατε!

«Δεν άντεξαν γιατί...» - Αυτός ήταν ο αληθινός λόγος του χωρισμού Νίκου Οικονομόπουλου και Ευαγγελίας Αραβανή

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή φαινόταν να βιώνουν ένα δυνατό έρωτα, αλλά τελικά το 2019 έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, πέφτοντας σαν «βόμβα» στη showbiz.

Το ζευγάρι ήταν μαζί ενάμιση χρόνο και συγκατοικούσε στα νότια προάστια, τον τελευταίο όμως μήνα η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στο σπίτι της στη Νίκαια. Φίλη του ζευγαριού δήλωσε στη RealLife και την Έλλη Λεβέντη: «Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτιζε, αφού δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσά τους».

Οι απαντήσεις του Οικονομόπουλου και... οι εντυπώσεις που άφησε η Αραβανή

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε συγκινήσει με την ειλικρίνεια και τη σεμνότητά του. Ο Οικονομόπουλος είχε μιλήσει για τις δυσκολίες στα παιδικά του χρόνια, για τις κρίσεις πανικού και τα θέματα με την υγεία του: «Δεν είχα πάθη ποτέ στη ζωή μου, θα μπορούσα να έχω... πάρα πολλά, αλλά δεν έχω (...) Δεν πίνω. Κάπνιζα. Έκοψα και το τσιγάρο λόγω της δουλειάς μου, όχι της υγείας μου. Έβαλα την υγεία μου σε δεύτερη μοίρα. Ήθελα όμως να είμαι καλά στη φωνή μου γιατί είναι το όργανο που με κάνει να εξελίσσομαι. Χωρίς τη φωνή μου, χωρίς τη μουσική, νομίζω ότι δεν θα υπάρχω. Θέλω να είμαι καλά εδώ και το προσέχω πολύ το μουσικό αυτό όργανο. Δεν είχα πάθη. Αλλά ξέσπασε στην υγεία μου το ότι δεν είχα πάθη. Είναι αυτό που λέμε αυτοάνοσα. Έπεσε η ψυχολογία μου πριν σχεδόν δυο χρόνια, δεν είχα διάθεση για τίποτα, δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά, είχα τρομερές κρίσεις πανικού. Πέρασα κρίσεις πανικού τις οποίες δεν τις έχω αποβάλει εντελώς, αλλά τις διαχειρίζομαι πλέον. κρίσεις θυμού, φόβου, τρόμου» είχε πει.

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο η Ευαγγελία Αραβανή, που σήμερα είναι ευτυχισμένη σε μια άλλη σχέση, «διασκεδάζοντας» τα δημοσιεύματα για τον τότε χωρισμό της, διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και φωτογραφήθηκε για τα social media με τον Χάρη Σιανίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share