Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Τρελά ερωτευμένη η Ευαγγελία Αραβανή: Η γνωριμία και ο γάμος με τον εγγονό του Σκλαβενίτη που ταράζει τη showbiz

Ο λόγος που εξαφανίστηκε από την τηλεόραση

29 Ιουνίου 2022 23:16
Τρελά ερωτευμένη η Ευαγγελία Αραβανή: Η γνωριμία και ο γάμος με τον εγγονό του Σκλαβενίτη που ταράζει τη showbiz
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευαγγελία Αραβανή είχε απασχολήσει με διάφορες σχέσεις της στο παρελθόν, αλλά η ίδια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έχοντας γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό πασίγνωστου επιχειρηματία.

Η παρουσιάστρια έχει εξαφανιστεί από τα προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον έρωτα, αφού ζει τον έρωτα της στο πλευρό του επιχειρηματία Σπύρου Λάζαρη.

Κάποιοι μιλούν για γάμο που ίσως να έχουμε ακόμα και μέσα στο 2022. Άλλωστε το ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια συζεί.

Το προφίλ του συντρόφου της Αραβανή

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ο Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μιας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2006, ήταν παππούς του, καθώς ο Σπύρος είναι παιδί της κόρης του σπουδαίου επιχειρηματία.

Μπορεί ο ίδιος να μην διαφημίζει αυτή τη συγγένεια, όμως είναι γνωστή στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους.

Σύμφωνα με τη «Realnews», το ζευγάρι πρόσφατα διασκέδασε στο μαγαζί που τραγουδά ο Νικηφόρος, και έπειτα από ένα 24ωρο γλέντησαν με τις επιτυχίες του Λευτέρη Πανταζή και του Θέμη Αδαμαντίδη, γιορτάζοντας μετά μουσικής τα γενέθλια του Λάζαρη, με τον Λε-Πα να αφιερώνει στην Αραβανή το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share