Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είναι ερωτευμένη και το "φωνάζει" η Γαία Μερκούρη - Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες στο πλευρό του Άγγελου Λάτσιου

Διακοπές για 2 στην Άνδρο

29 Ιουνίου 2022 23:09
Είναι ερωτευμένη και το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Άνδρο βρέθηκαν για άλλη μια φορά, ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στο νησί!

Το νεαρό ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο μετά την περίοδο της καραντίνας, έχει επισκεφτεί αρκετούς αγαπημένους προορισμούς, κάνοντας κι ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράστηκε μαζί μας μέσω instagram νέες φωτογραφίες από την απόδραση στην Άνδρο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρόκειται για τον επίγειο παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη, εκεί όπου θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού η παρουσιάστρια μετά τη λήξη της φετινής σεζόν.

Εκεί όπου ο Άγγελος και η Γαία επιλέγουν να περάσουν μικρές και μεγάλες περιόδους, όσο λείπουν εκτός Αθηνών.

Οι αναρτήσεις της Γαίας Μερκούρη από την Άνδρο στο πλευρό του αγαπημένου της

Καταστροφή για το γάμο Άγγελου Λάτσιου και Γαίας Μερκούρη: Σε κατάσταση πανικού η Ελένη Μενεγάκη μετά την τελευταία εξέλιξη!

Κι εκεί, όπου όλα έμοιαζαν στρωμένα, ξαφνικά ήρθε... η καταστροφή. Η Ελένη Μενεγάκη έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες σε κατάσταση αμόκ, χτυπώντας πόρτες ακόμη και σε υπουργούς, ώστε ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, να αποφύγει μια νέα περιπέτεια στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, η... μητέρα Πατρίδα φαίνεται πως καλεί το μεγαλύτερο παιδί της παρουσιάστριας και του Γιάννη Λάτσιου, ώστε να υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό. Ο Άγγελος, που ζει μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη, έλαβε το φύλλο πορείας και αυτό ανατρέπει τα σχέδια απάντων, καθώς είχε... στα σκαριά το γάμο του με τη Γαία Μερκούρη στην Άνδρο.

Θα φτάσει... και στον Μητσοτάκη για την αναβολή

Η Μενεγάκη, από την πλευρά της, έσπευσε να καλέσει ανώτερους, ώστε να τους ζητήσει εκ νέου αναβολή της στρατιωτικής του θητείας, τονίζοντας πως προτεραιότητα έχουν... τα κουφέτα. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», η παρουσιάστρια δε θα διστάσει, αν χρειαστεί, να φτάσει μέχρι και στον... Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς κανείς δε θεωρεί στην οικογένειά της, ότι έχει έρθει η ώρα να υπηρετήσει, έχοντας όλο τον χρόνο μπροστά του στα επόμενα χρόνια.

Yes Magazine αναβολή γάμου Άγγελου Λάτσιου

Η Μενεγάκη ελπίζει, ότι οι γνωριμίες της θα αποδώσουν καρπούς και, κάπως έτσι, ο γάμος δε θα οδηγηθεί σε αναβολή λόγω του φύλλου πορείας. Το ζευγάρι, άλλωστε, έχει κάνει μεγάλες ετοιμασίες για ένα ατελείωτο πάρτι αντί ενός απλού συμβατικού γάμου και δε θα ήθελε να διακοπούν αναγκαστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share