Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θλίψη για την Κατερίνα Καραβάτου: Το χτύπημα του καρκίνου που την χάραξε για πάντα!

Δύσκολες στιγμές!

29 Ιουνίου 2022 13:23
Θλίψη για την Κατερίνα Καραβάτου: Το χτύπημα του καρκίνου που την χάραξε για πάντα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τα χτυπήματα της μοίρας που θα μείνουν για πάντα χαραμένα στην μνήμη της! Η Κατερίνα Καραβάτου, πριν χάσει την μητέρα της, είχε πει αντίο και στον πατέρα της, τον οποία έχασε από καρκίνο! Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές για την ζωή της παρουσιάστριας, Κατερίνας Καραβάτου.

Ο θάνατος του πατέρα της ήρθε τη στιγμή που τόσο ο Κρατερός όσο και η Κατερίνα βρίσκονταν σε φάση δημιουργίας αλλά και μεγάλης χαράς επειδή η εκπομπή τους είχε μεγάλη ανταπόκριση στο τηλεοπτικό κοινό. Οι στιγμές οι τραγικά δύσκολες!

Θλίψη για την Κατερίνα Καραβάτου: Το χτύπημα του καρκίνου που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Και μάλιστα όχι ..λίγες. Ατέλειωτες. Χρόνια ολόκληρα χωρίς να το γνωρίζουν πολλοί. παρά μόνο οι δικοί της άνθρωποι! Ο πατέρας της Κατερίνας Καραβάτου να πάλευε χρόνια με τον καρκίνο Μπορεί ο πατέρας της Κατερίνας Καραβάτου να πάλευε χρόνια με τον καρκίνο αλλά ο θάνατός του την σόκαρε και την στεναχώρησε πολύ.

Η παρουσιάστρια που πληροφορήθηκε τα κακά νέα από την μητέρα της την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στο πλατό για την εκπομπή της , ταξίδευε συχνά όπως γράφει το περιοδικό HELLO, στη Θεσσαλονίκη για να βλέπει τον μπαμπά της.

Ο θάνατος του πατέρα της ήρθε τη στιγμή που τόσο ο Κρατερός όσο και η Κατερίνα βρίσκονταν σε φάση δημιουργίας αλλά και μεγάλης χαράς επειδή η εκπομπή τους είχε μεγάλη ανταπόκριση στο τηλεοπτικό κοινό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share