Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το γεγονός της χρονιάς στο showbiz: Παντρεύεται με τον Τίμο Ζαχαράτο η Δανάη Μπάρκα!

Με την έγκριση της Βίκυς Σταυροπούλου προχωρούν στο επόμενο «βήμα»

29 Ιουνίου 2022 13:23
Το γεγονός της χρονιάς στο showbiz: Παντρεύεται με τον Τίμο Ζαχαράτο η Δανάη Μπάρκα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δανάη Μπάρκα είναι μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες στην τηλεόραση, με την τσαχπινιά και το μπρίο της να την κάνουν να ξεχωρίζει, αν και για ορισμένους γίνεται αφορμή να «ξεσπάσουν» το ρατσιστικό τους μένος, όπως η Αφροδίτη Λατινοπούλου τελευταία. Την παρουσιάστρια, βέβαια, δεν την νοιάζει ιδιαίτερα, όπως και τους ανθρώπους που την αγαπούν, βιώνοντας την καλύτερη περίοδο στη ζωή της.

Η στιγμή, μάλιστα, που θα φορέσει το ολόλευκο νυφικό της δε θα αργήσει, σύμφωνα με το «Yes Magazine», αφού έχει βρει τον εκλεκτό της καρδιάς της στο πρόσωπο του Τίμου Ζαχαράτου. Ο τελευταίος είναι και ο σεφ, που μαγειρεύει στο «Πάμε Δανάη», με το ζευγάρι να είναι αχώριστο από την πρώτη μέρα, που βρέθηκε στο δοκιμαστικό.

Η έγκριση της Σταυροπούλου και η ημερομηνία

Οι δυο τους περνούν εξαιρετικά και δείχνουν έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το επόμενο «βήμα» τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας, με τη μητέρα της Δανάης, Βίκυ Σταυροπούλου, να δίνει την ευχή της. Έχουν διαλέξει, μάλιστα, τον κουμπάρο τους και δεν είναι άλλος από το συνεργάτη τους, Άκη Καβατζίκη.

Yes Magazine γάμος Δανάης Μπάρκα

Όπως επισημαίνει, μάλιστα, το περιοδικό, πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως η σχέση είναι χτισμένη σε γερά «θεμέλια» και η Δανάη βρήκε στο πρόσωπο του Τίμου τον άνθρωπο, με τον οποίο θα περάσει τη ζωή της, θεωρώντας πως θα γινόταν ένας άριστος πατέρας. Ημερομηνία μπορεί να μην έχει οριστεί ακόμη, αλλά η επιθυμία τους είναι σαφής και δεν αποκλείεται σύντομα να... φάμε κουφέτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share