Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024

6ψήφιο ποσό που... ζαλίζει: Τόσα χρήματα έχασε και «διέλυσε» την περιουσία της η Άντζελα Δημητρίου

Την... εξανέμισε στο πιτς φυτίλι

29 Ιουνίου 2022 12:12
6ψήφιο ποσό που... ζαλίζει: Τόσα χρήματα έχασε και «διέλυσε» την περιουσία της η Άντζελα Δημητρίου
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου έχει υπάρξει μια γυναίκα... με πάθη, τα οποία βέβαια της έχουν στοιχίσει στην ευημερία της, αφού έμαθε για τα καλά, ότι οι εξαρτήσεις δεν οδηγούν ποτέ σε κάτι καλό.

Τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της, το πάθος της με τον τζόγο και τα χρήματα που έχασε από αυτή την εξάρτηση, αλλά και για τους καβγάδες με την κόρη και τους δικούς της ανθρώπους αποκάλυψε η τραγουδίστρια στο Εγώ, δίνοντας ουσιαστικά ένα μάθημα ζωής, τη στιγμή που έχει αποκαλυφθεί ο νέος της σύντροφος.

Η εξομολόγηση για την χαμένη περιουσία και την εξάρτηση από τον τζόγο

-Ποιο ήταν το κυριότερο λάθος σου;

«Το μεγάλο λάθος μου είναι ότι κάποια στιγμή είχα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με τον τζόγο. Παρασύρθηκα από έναν άνθρωπο. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό, από τα πιο σκληρά μάλιστα».

-Έχασες το σπίτι σου από το τζόγο;

«Όχι. Στον τζόγο έχασα την ηρεμία μου, την προσωπικότητα μου και φυσικά τον κόπο μου. Γι' αυτό και θέλω να συμβουλεύσω όσους ασχολούνται με τον τζόγο να το κόψουν. Εδώ και τρία χρόνια έχω σταματήσει. Δεν το πιστεύει κανένας. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «Τι κάνεις; Έχεις πετάξει τον εαυτό σου σε ένα χώρο κλειστό, μέσα στην κάπνα, τη βρωμιά, στον κάθε τρελαμένο... Εσύ, μια τόσο δυνατή γυναίκα που ό,τι κατάφερες το έκανες με την αξία της φωνής σου, χωρίς να έχεις καν σπουδάσει, χωρίς καν να ξέρεις τι εστί μουσική». Αν με βάλεις σε ένα πιάνο και με ρωτήσεις τι νότα είναι αυτή, δεν ξέρω να σου απαντήσω».

-Πόσα χρήματα έχασες;

«Αρκετά».

- Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ;

«Λιγότερα. Δεν κοιτώ τα λεφτά, όσο τι έχασα από τη ζωή μου. Είχα καβγάδες με το παιδί μου, με τους δικούς μου ανθρώπους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share