Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα»: «Ήθελαν νεκρή την Έλενα Παπαρίζου στα MAD»!

Οι μαρτυρίες για την τραγουδίστρια ανατριχιάζουν!

29 Ιουνίου 2022 11:33
Αποκάλυψη «βόμβα»: «Ήθελαν νεκρή την Έλενα Παπαρίζου στα MAD»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τελευταία MAD VMA στιγματίστηκαν από ένα περιστατικό απόλυτης ντροπής. Ο Light και ο Snik έγιναν αρνητικοί πρωταγωνιστές, με το διαπληκτισμό τους και, κυρίως, την παρουσία τους με αρκετούς... φουσκωτούς να τρομάζουν όχι μόνο το κοινό, αλλά και όσους καλλιτέχνες βρίσκονταν στο κλειστό «Ταεκβοντό».

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και οι παριστάμενοι καλλιτέχνες, με την Έλενα Παπαρίζου να βλέπει τον πρώτο μεγάλο τους καβγά να εκτυλίσσεται όσο εκείνη τραγουδούσε. Η ίδια, μάλιστα, φυγαδεύτηκε από την παραγωγή των βραβείων, αλλά το «Yes Magazine» έρχεται με νέες αποκαλύψεις να αναφέρει, ότι δεν ήταν τόσο απλή η υπόθεση.

Οι μαρτυρίες για τον εφιάλτη που έζησε η Παπαρίζου

«Θέλουν να με σκοτώσουν», φέρεται να ούρλιαζε, όταν οι τράπερς αντάλλασσαν γροθιές και κλωτσιές. Οι μαρτυρίες, άλλωστε, αναφέρουν πως κάθε άλλο παρά ήθελε να βγει για ένα επόμενο act, έχοντας τρομοκρατηθεί από όσα συνέβαιναν και βλέποντας κάποιον εξ όσων βρίσκονταν εκεί να βγάζει όπλο.

Yes Magazine Έλενα Παπαρίζου MAD

Το σκηνικό ντροπής τάραξε άπαντες, όσους είναι φαν της εν λόγω εκδήλωσης, με την αγανάκτηση να είναι έκδηλη. Το αν υπήρχε, όμως, και κάτι πίσω από το διαπληκτισμό των τράπερς μένει να φανεί, σύμφωνα με την τελευταία μαρτυρία για την Παπαρίζου, που ανατριχιάζει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share