Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν έφτασαν κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας μόνο μια φορά: Όλη η αλήθεια για τον πραγματικό λόγο που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν έκανε ποτέ πρόταση γάμου στη Ζέτα Μακρυπούλια

Υπήρχε σοβαρό θέμα...

29 Ιουνίου 2022 10:52
Δεν έφτασαν κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας μόνο μια φορά: Όλη η αλήθεια για τον πραγματικό λόγο που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν έκανε ποτέ πρόταση γάμου στη Ζέτα Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έριξαν προ έτους περίπου τη «βόμβα» του χωρισμού τους, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας στη ζωή, αφήνοντας άπαντες άναυδους.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, πολλές φορές υπήρξαν αναφορές περί γάμου και απόκτησης ενός παιδιού, καθώς φαίνονταν αγαπημένοι. Αμφότεροι είχαν απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις, χωρίς να λένε τίποτα το ξεκάθαρο όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που πλέον μοιάζει να είναι ερωτευμένος ξανά, είχε δώσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε πρώτη φορά για το εάν θα ανέβει τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Ζέτα Μακρυπούλια μετά από οκτώ χρόνια σχέσης και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού.

«Δεν είναι ότι οι καταβολές μου ή εμένα ή της Ζέτας είναι υπερβολικά εκσυγχρονισμένες ώστε να αποκλείουμε το ενδεχόμενο των ιερών δεσμών, αλλά πιστεύω ότι μετά από μία τόσο μεγάλη περίοδο, είναι λίγο σαν έγγαμος βίος… Είναι λίγο πιο ξεκάθαρο το ενδεχόμενο του παιδιού, όταν ο άντρας δεν έχει πια κανένα απωθημένο και έχει ζήσει τη ζωή του»!

Δεν της έκανε πρόταση και υπήρχε λόγος...

Οι φίλοι τους έλεγαν ότι είναι απόλυτα ερωτευμένοι και ταιριαστοί και οι ίδιοι δεν έδιναν καμία σημασία στους παπαράτσι που τους ακολουθούν για ένα τρυφερό καρέ. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απαντούσαν ανοιχτά και στις συνεντεύξεις τους ο ένας για τον άλλον. Για τον γάμο, τα παιδιά, τον έρωτά τους, τις προθέσεις τους. Αυτός ο γάμος έμοιαζε με ένα πακέτο έτοιμο να ξετυλιχτεί, μόνο που η Ζέτα χαλάει αυτό που είχαν φτιάξει πολλοί στο μυαλό τους. Πώς; Με τις δηλώσεις της στο κυπριακό Όμικρον, όπου διέλυσε όσα πιστεύει το πλήθος.

Η ερώτηση που ζητάει απάντηση μία, δηλαδή αν έχει φτάσει κοντά στο γάμο με το μέχρι πρότινος σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η απάντηση, επίσης μία και ξεκάθαρη: «Ποτέ. Έχει γίνει τόσος ντόρος γύρω από το όνοµά µου και από το αν θα παντρευτώ που είναι καιρός να µάθει και ο κόσµος πως είναι ένα φοβερό ψέµα όλο αυτό το παραµύθι. Είναι δηµιούργηµα κάποιων που έχει φουντώσει και διατηρηθεί πολλά χρόνια. Σου λέω, λοιπόν, πως σε καµία σχέση µου δεν έχω καθίσει ποτέ να µιλήσω σοβαρά για γάµο!».

Για ποιο λόγο θα παντρευόταν; «Όταν ζεις µαζί µε έναν άνθρωπο, δεν µπορώ να καταλάβω ποια είναι η διαφορά του να τον παντρευτείς αν δεν έχεις παιδιά. Αν έχεις παιδιά µπορώ να το κατανοήσω. Αλλά αν δεν έχεις, δεν µπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτείς», εξηγεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share