Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δεν έχω επαφή...» - «Κάρφωσε» την Ελένη Μενεγάκη για τις σχέσεις τους η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου

Υπάρχει κι ένα παρελθόν άλλωστε...

29 Ιουνίου 2022 08:40
«Δεν έχω επαφή...» - «Κάρφωσε» την Ελένη Μενεγάκη για τις σχέσεις τους η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη και η Δωροθέα Μερκούρη... μοιράζονται ένα παρελθόν με τον Ματέο Παντζόπουλο, μεταξύ άλλων, με τις δύο να ετοιμάζονται να συμπεθεριάσουν λόγω της σχέσης του Άγγελου Λάτσιου με τη Γαία και να καλούνται να έχουν καλές σχέσεις.

Δεν υπάρχει περίπτωση, βέβαια, για κάτι... ύποπτο, αλλά σίγουρα όλο αυτό το σκηνικό δεν μπορεί να κάνει τις δύο γυναίκες να είναι ιδιαίτερα άνετες. Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε μιλήσει στο «Πρωινό» για τη δουλειά της, την περίπτωση να τη δούμε στην τηλεόραση, αλλά και τη σχέση της με την αγαπημένη παρουσιάστρια, τη στιγμή που ο πρώην σύζυγός της δείχνει να διατηρεί εξαιρετικά τις ισορροπίες.

«Το ήθελα πολύ καιρό, οπότε τώρα είναι σαν να γίνεται κάτι που ήθελα πολύ. Σε αυτή την εκπομπή θα δούμε μόνο ιταλική μαγειρική, γιατί είμαι μισή Ιταλίδα και έχω μεγαλώσει στην Ιταλία, οπότε μαγειρεύω μόνο ιταλικά και ειδικά της συνταγές της οικογένειάς μου. Θα είμαι μόνη μου, δεν μπορεί να μαγειρέψει κάποιος μαζί μου, θα τα κάνω μόνη μου. Στο σπίτι μαγειρεύω συνέχεια κι όταν δεν μαγειρεύω τρώω ελληνικό παραδοσιακό φαγητό από ταβέρνα. Μου αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα, αλλά η απλή ελληνική κουζίνα. Και οι κόρες μου μαγειρεύουν. Ειδικά η μεγαλύτερη, η Ηλέκτρα, μαγειρεύει εκεί που σπουδάζει και είναι πολύ ωραίο αυτό. Μου λείπει που είναι μακριά αλλά είμαι χαρούμενη που έχει πάρει το δρόμο της και μεγαλώνει και παίρνει ευθύνες. Είναι πολύ ωραίο τα παιδιά να ανοίγουν τα φτερά τους».

Όταν η δημοσιογράφος της ανέφερε πως στο τηλεοπτικό κανάλι Mega επιστρέφει και η Ελένη Μενεγάκη η Δωροθέα Μερκούρη απάντησε: «Δεν ξέρω για τι μιλάτε. Δεν έχω επαφή με την τηλεόραση, βλέπω μόνο ντοκιμαντέρ».

Η πρόσληψη που... απάλυνε την κατάσταση

Full in love και αχώριστοι είναι ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, όπου εδώ και έναν χρόνο περίπου έχουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και πλέον δεν διστάζουν να δείξουν δημόσια την όμορφη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Το ζευγάρι έχει ενεργή συμμετοχή στα social media, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά η Γαία Μερκούρη αποφάσισε να δημοσιεύσει σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο της θείας της, Αλεξάνδρας Μερκούρη, με το οποίο ανακοινώνεται η συνεργασία της με το ξενοδοχείο «Όναρ» της Άνδρου, του οποίου ιδιοκτήτες είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω το πρώτο ησυχαστήριο yoga που διοργανώνουμε εγώ και η Louise, σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο: το Onar Resort, στην παραλία Άχλα στην Άνδρο των Κυκλάδων.

Μεταξύ ποταμών και θάλασσας, θα εγκαταλείψουμε την αναβλητικότητα και θα ξαναβρούμε την αφέλεια και τον αυθορμητισμό των παιδιών. Αυτό που μας κάνει να δονούμαστε και να ονειρευόμαστε χωρίς εμμονή ή κρίση ή όριο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share