Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παντρεύτηκαν το 2006 και χώρισαν: Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα ήταν παντρεμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη!

Έχουν αποκτήσει μαζί και έναν γιο!

29 Ιουνίου 2022 08:26
Παντρεύτηκαν το 2006 και χώρισαν: Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα ήταν παντρεμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι καταξιωμένη τηλεκριτικός και τελευταία χρόνια εμφανίζεται και στην τηλεόραση. Φέτος στην αρχή της σεζόν την είδαμε στον ρόλο της σχολιάστριας του Big Brother Live με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Παράλληλα, θα βρίσκεται και στην ψυχαγωγική τους εκπομπή με τίτλο “Όλα Γκουντ”.

Γνωρίζατε όμως με ποιον πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο ήταν παντρεμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη; Με τον Κώστα Βαϊμάκη, τον γνωστό αθλητικό ρεπόρτερ που βρίσκεται χρόνια στον Σπορτ-φμ.

Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα ήταν παντρεμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη!

Από τον γάμο τους έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Μιχάλη Μάριο που γεννήθηκε το 2006 και υπερλατρεύει.

Μάλιστα έχει εξομολογηθεί ότι με τον πρώην σύζυγό της διατηρεί μια εξαιρετική σχέση.

«Οι γονείς μου, Αγγελική και Ηλίας, είναι οι άνθρωποι που με στήριξαν και με στηρίζουν. Ο αδελφός μου Στράτος είναι το άλλο μου μισό ενώ ο θησαυρός επί γης για μένα ακούει στο όνομα Μιχάλης Μάριος: είναι ο γιος μου, που ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2006. Με τον πρώην σύζυγό μου, Κώστα Βαϊμάκη έχουμε εξαιρετική σχέση και μάλλον καλύτερη από αυτή που είχαμε παντρεμένοι” λέει ενώ αποκαλύπτει την ιδιαίτερη σημασία που έχει το δεύτερο όνομα του γιου της», έχει δηλώσει στο Τηλέραμα για την προσωπική της ζωή.

Η ηλικία που δεν κρύβει και η τηλεόραση

Η Αφροδίτη Γραμμέλη όσο βρισκόταν στην εκπομπή “Το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά είχε αποκαλύψει και την ηλικία της. «Κλείνω τα 47 σήμερα. Δεν πειράζει. Τα έχω νιώσει και τα 47 μια χαρά. Τα έχω ζήσει ωραία και δεν κρύβω τα χρόνια μου», είχε δηλώσει το 2019 στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Παντρεύτηκαν το 2006 και χώρισαν: Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα ήταν παντρεμένη η Αφροδίτη Γραμμέλη!

«Δεν την έχω ψωνίσει, δεν ζω από αυτό. Επίσης είμαι σε μια ηλικία, 45 ετών και δεν θα βγω τώρα να υποδυθώ την μπεμπέκα κι ότι ξαφνικά σηκώθηκα το πρωί και είπα στον Λάτσιο “κάνε με παρουσιάστρια”. Στο πλατό είναι όλα ωραία. Το μεγάλο σχολείο της τηλεόρασης είναι το καμαρίνι. Αν πραγματικά μπορούσα να γράφω ένα βιβλίο, που θα το κάνω, θα είναι καμαρινάδα. Αυτά που είδαν τα μάτια μου και άκουσαν τα αυτιά μου δεν τα έχω ζήσει στην ελληνική τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά», δήλωνε δύο χρόνια νωρίτερα στη “Φωλιά των Κου Κου”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share