Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου: Ο λόγος που ΔΕΝ έκανε ποτέ παιδιά με την γυναίκα του!

Η μεγάλη αποκάλυψη του μετεωρολόγου!

29 Ιουνίου 2022 08:15
Συγκλονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου: Ο λόγος που ΔΕΝ έκανε ποτέ παιδιά με την γυναίκα του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου στην ΕΡΤ, συγκίνησε μιλώντας για τον γιο του και για την πολυαγαπημένη του γυναίκα Άννα. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε και στην υιοθέσια του γιου του, Τηλέμαχου, περιγράφοντας αυτή την ξεχωριστή εμπειρία της διαδικασίας.

«Από την αρχή ήμασταν αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε. Από την αρχή που γνωριστήκαμε με την Άννα είπαμε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε δικά μας παιδιά, γιατί υπάρχει τέτοια ανάγκη στον έξω κόσμο από αγάπη. Ο Τηλέμαχος μας επέλεξε. Στην “Αρσις” εκεί στο Ωραιόκαστρο είναι εθελόντρια η γυναίκα μου. Τότε μου είχε ζητήσει να της κουβαλήσω δύο τοπία, επειδή ήταν πολύ βαριά και δεν μπορούσε μόνη της. Έτσι έπρεπε να πεταχτώ στο Ωραιόκαστρο και να καθίσω ένα τέταρτο για να την ξαναπάω πίσω. Σε αυτό το τέταρτο βρέθηκα στο σαλόνι στην “Άρση” και ξαφνικά εμφανίζεται ο Τηλέμαχος, ο οποίος μου λέει να σας ρωτήσω κάτι “Που έχετε ταξιδέψει;”. “Γιατί ξέρεις από γεωγραφία;” του λέω και μου λέει “ναι”. Και του λέω “Θα σου πω που έχω ταξιδέψει με την προϋπόθεση ότι θα μου δείχνεις στον χάρτη που είναι την κάθε περιοχή”. Του λέω πήγα εκεί και μου το δείχνει», εξομολογήθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Οι συγκινητικές εξομολογήσεις για τον γιο τους Τηλέμαχο που τους επέλεξε

«Τότε ήταν εννιά χρόνων και έτσι ξεκινήσαμε να έχουμε επικοινωνία. Ήταν σχετικά δύσκολη διαδρομή γιατί ήταν μεγάλο το παιδί και περάσαμε από ψυχολόγους και όλα αυτά τα τεστ», κατέληξε!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share