Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποια Σοφία Αλιμπέρτη; Ο μεγάλος έρωτας του Γιάννη Πάριου που ελάχιστοι γνώριζαν

Μίλησε πρόσφατα δημόσια ο τραγουδιστής

29 Ιουνίου 2022 07:01
Ποια Σοφία Αλιμπέρτη; Ο μεγάλος έρωτας του Γιάννη Πάριου που ελάχιστοι γνώριζαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πάριος δε μιλά συχνά για την προσωπική του ζωή και αποκτά ιδιαίτερη αξία, όποτε το κάνει, με τον ίδιο να έχει μιλήσει σε συνέντευξη για τις αγάπες και τα πάθη του.

Ο Γιάννης Πάριος, που πέρασε και τις δικές του δύσκολες στιγμές, είναι ένας από τους μεγάλους καλλιτέχνες στην Ελλάδα, που έχουν υμνήσει τον ερώτα μέσα από τα τραγούδια τους. Λίγες ημέρες πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προχώρησε σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ.

Ο ίδιος μιλώντας για τους γιους του ανέφερε, πως είναι «η ζωή του», ενώ αποκάλυψε πως έχει περισσότερο επαφή με τον Μιχαήλ, επειδή μένει κοντά του. Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πάριος ανέφερε: «Αυτό δεν είναι κακό. Ο Μιχαήλ μένει πιο κοντά μου για αυτό. Επειδή οι δουλειές του είναι πιο ελεύθερες, περνάει από το σπίτι και με βλέπει πιο εύκολα. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μεταξύ τους τα παιδιά μου αγαπιούνται τόσο πολύ, όπως αγαπιόμουν εγώ με τα αδέλφια μου, παρόλο που δεν είναι από τις ίδιες μανάδες».

Η αναφορά του Πάριου στην... άλλη μεγάλη του αγάπη

Ο τραγουδιστής ερωτηθείς για την αγάπη για το ποδόσφαιρό δήλωσε: «Σταμάτησα να πηγαίνω γήπεδο γιατί δεν άντεχα να βλέπω να τσακώνονται. Είμαι Παναθηναϊκός, αλλά άμα βάζει ο Ολυμπιακός ένα καλό γκολ, θα χειροκροτήσω. Το έκανα τρεις-τέσσερις φορές, με κοίταζαν περίεργα και με έβριζαν. Τότε είπα ”δεν ξανάρχομαι στο γήπεδο”. Έχω να πάω στο γήπεδο από το ’80. Μπάλα βλέπω, αλλά τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Έτσι όπως έχει γίνει η μπάλα στην Ελλάδα, δεν είναι μπάλα αλλά μπάλος.

Μόνο ο Ολυμπιακός έχει ομάδα. Εγώ Παναθηναϊκός για μια μουσταλευριά έγινα – το έχω ξαναπεί αυτό. Όταν ήμουν παιδάκι και πήγαινα να παίξω ποδόσφαιρο, μας χώριζε ο πιο μεγάλος σε ομάδες, οι πιο πολλοί ήθελαν να πάνε στον Ολυμπιακό. Μου λέει «πού θες να πας, στον Ολυμπιακό; Ένα τάλιρο» μου λέει. ”Δεν έχω, ρε Φίλιππα” του λέω. Και κράταγα μια ξερή μουσταλευριά. Μου λέει «δώσε μου τη μουσταλευριά και πήγαινε στον Παναθηναϊκό». Ο δεύτερος γιος μου, ο Θανάσης, είναι τόσο αντι-Παναθηναϊκός που πολλές φορές γελάω. Θα τον βλέπεις να κρατάει την πιο φανατική αθλητική εφημερίδα. Και μιλάμε για ένα μορφωμένο παιδί. Του λέω ”τόσο άρρωστος είσαι;”. ”Ναι, μπαμπά, έτσι με έκανε ο Μητροπάνος”. Τον αγαπούσε ο Μητροπάνος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share