Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος για τη Μάρω Κοντού - Η απώλεια που τη «γονάτισε»

Πένθος για την ηθοποιό

28 Ιουνίου 2022 23:35
Θρήνος για τη Μάρω Κοντού - Η απώλεια που τη «γονάτισε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μάρω Κοντού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στην Φανή Πλατσατούρα και μέσα σε άλλα μίλησε για τις απώλειες αγαπημένων της ανθρώπων.

«Δεν κάνω ταξίδια πίσω στον χρόνο», δήλωσε η Μάρω Κοντού στο περιοδικό ΟΚ!.

Δείτε επίσης: 3 πλαστικές στο πρόσωπο που μεταμόρφωσαν την Μάρω Κοντού! Φωτογραφίες πριν τις αισθητικές επεμβάσεις

«Το “τώρα” με αφορά και το ένα μου πόδι είναι λίγο στο αύριο. Ποτέ βέβαια δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι το “αύριο”. Στο λέω εκ πείρας αυτό» πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

μάρω κοντού

«Ως νέα έλεγα “θα γίνει αυτό” και γινόταν το άλλο. Οπότε αφήνω τα πράγματα να έρχονται και εγώ ακολουθώ. Και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα, τα οποία δεν μπορείς να αποφύγεις» συνέχισε η Μάρω Κοντού.

Μιλώντας για δυσάρεστα γεγονότα αποκάλυψε: «Ε, κοίταξε. Άμα χάνεις τη μητέρα σου, είναι δυσάρεστο, γιατί εγώ μεγάλωσα και χωρίς πατέρα… Έχει 10-15 χρόνια που έφυγε. Τη χάρηκα όμως. Πρόσφατα έχασα και τη μεγάλη μου αδελφή. Αυτό με πείραξε πολύ…».

Μάρω Κοντού: «Δεν πρέπει να χαλάνε οι γάμοι για ένα, δυο κερατάκια»

Η Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη την Τετάρτη το βράδυ στον Alpha και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο σε όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά φυσικά και στη ζωή της.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, προκαλώντας έκπληξη:

«Οι γάμοι δεν πρέπει να χαλάνε για ένα, δυο κερατάκια, ταξιδάκια… ο άνδρας, δεν μπορεί να μείνει ήσυχος, είναι πολυγαμικό ζώο, εμείς δεν είμαστε».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στις συνεργασίες της όλα αυτά τα χρόνια και στον Γιώργο Κιμούλη, λέγοντας πως «με την Εβελίνα Παπούλια ήμασταν πλάι και μαζί με τον υπέροχο Γιώργο Κιμούλη.

Το τονίζω γιατί μου έχουν κάνει κατάπληξη όλα αυτά που ακούγονται. Βεβαίως μπορεί να μην λένε ψέματα αλλά δεν μπορώ να το διανοηθώ. Όλη την χειμωνιάτικη σεζόν περάσαμε φανταστικά, ήταν κι η Εβελίνα μαζί.

Με χιούμορ, αστεία, ωραίες παραστάσεις. Δεν το καταλαβαίνω ότι έχει κι ένα άλλο πρόσωπο, αυτό που διηγούνται οι κοπέλες. Είμαι σοκαρισμένη. Έχω μιλήσει με τον Γιώργο Κιμούλη, τον συμπαθώ. Τον θαυμάζω σαν ηθοποιό κι υποκριτικά τον θεωρώ μεγαλοφυή. Δεν ξέρω αν ένας μεγαλοφυής μπορεί να έχει πάντα τις αντοχές που πρέπει».

Παράλληλα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει περάσει τα 80 και ότι πριν από μερικά χρόνια είχε προχωρήσει σε κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις.

«Δεν είμαι σε τρελές χαρές γιατί ο κόσμος δεν περνάει καλά. Υπάρχει ανεργία, κακοφημία, τίποτα δεν πάει καλά αυτόν τον καιρό, αλλά δεν μου αρέσει να γκρινιάζω. Μετά τα 50 άρχισα να αναθεωρώ. Αναγκάστηκα να συνθλιβώ στα 50, έχασα τη μητέρα μου και ζήτησα τη βοήθεια ειδικού», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με την προσωπική της ζωή:

«Πάντα είχα ανάγκη τα χρήματα και έκανα μερικά λάθη θεατρικά. Ήμουν αρραβωνιασμένη με εφοπλιστή. Με ζήτησε από τη μητέρα μου. Δεν είχα ερωτευτεί μέχρι τότε ακόμα. Όταν έγινε τα παράτησα όλα. Τον άντρα μου τον ερωτεύτηκα και του το έδειξα. Πέταξα το μονόπετρο του αρραβωνιαστικού στη θάλασσα για να δείξω ότι μου αρέσει κάποιος. Το 1956 τον είδε η μητέρα μου και είπε:

“αφήνεις τον άντρα της ζωή σου για τον Αριστείδη Καρύδη Φουκς”; Με τον σύζυγό μου μείναμε μαζί 7 χρόνια. Πάντα μείναμε φίλοι. Τα δυο τελευταία χρόνια της ζωής μου έμεινε κοντά μου. Μου είπε κάποτε: Πριν σε παντρευτώ δεν μου έδινε κανείς σημασία. Μόλις σε παντρεύτηκα με ήθελαν όλες. Πάνω που είχαμε ρουτινιάσει εκείνος ξενοκοίταζε. Δεν έκανα παιδί δεν μπόρεσα αλλά δεν θα ήθελα να έχω παιδί και νιώθω τυχερή».

Η Μάρω Κόντου αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ότι είναι πάρα πολύ σπάταλη.

«Τρελαίνομαι να κάνω δώρα. Μου αρέσει να ψωνίζω. Μπαίνω στο σούπερ μάρκετ να πάρω 7 πράγματα και παίρνω 17».

«Όταν ξεκίνησε αυτό με τον κορονοϊό ο πρώτος που με πήρε για να με βοηθήσει ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά η Εβελίνα Παπούλια και μετά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Με ρώτησαν αν θέλω κάτι. Με τρομάζει η αρρώστια. Ο πατέρας μου φυματικός, η μητέρα μου πέθανε από λευχαιμία και η ανιψιά μου από καρκίνο», πρόσθεσε.





 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share