Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κάρφωσε» Μαλέσκου ο Παπανώτας: «Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη»

Πυρά εναντίον της παρουσιάστριας

28 Ιουνίου 2022 22:54
«Κάρφωσε» Μαλέσκου ο Παπανώτας: «Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα κόντρα φαίνεται να ξεσπά ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Δημήτρη Παπανώτα και αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε εκείνος για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte με τον οποίο φημολογείται ότι έχει σχέση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου χαρακτήρισε - μεταξύ άλλων - «απαράδεκτα» τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα και εκείνος της έδωσε τη δική του «καυστική» απάντηση μέσα από ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

«Κατά τη γνώμη μου αυτά τα σχόλια είναι απαράδεκτα. Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον ξέρω ως άνθρωπο, αλλά όσο τον έχω παρακολουθήσει τηλεοπτικά, μου κάνει εντύπωση πως οι θέσεις του για διαφορετικούς ανθρώπους είναι ακραίες και απαράδεκτες και βάζω μέσα και τον εαυτό μου. Κάπου να υπάρχει ένα όριο. Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά νομίζω ότι ξεφεύγουν αρκετά άτομα της τηλεόρασης λόγω της εμπειρίας τους και γίνεται κατάχρηση. Ας είμαστε προσεκτικοί λοιπόν και αυτό ισχύει για όλους», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:

«Εγώ γενικότερα δεν απαντούσα, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που όταν ένας άνθρωπος επαναλαμβανόμενα λέει και κάνει πράγματα που σε προσβάλλουν, λες κάπου όπα. Ας έχουμε ένα μέτρο εμείς στην τηλεόραση»

Μαλέσκου Παπανώτας

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα

Η «καυστική» απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα δεν άργησε και ήρθε μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

«Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη. Τώρα, δύο χρόνια μετά, είναι έτοιμη, σα δασκάλα, να μας κάνει μαθήματα. Προκαλεί γέλια αυτή της η προσπάθεια. Εκτός αν είναι εκ του πονηρού, λόγω ανάγκης (επείγουσας) να συζητηθεί… Καλό θα ήταν οι αλεξιπτωτιστές να σιωπούν...Ή έστω να μη φλυαρούν... Άντε να δούμε από τη νέα σεζόν από ποιο μετερίζι θα μας ξανακάνει μαθήματα...Μπας και βελτιωθούμε…

Υ.Γ.: Όλοι οι επαγγελματίες που τη στελέχωσαν την πρώτη χρονιά χάθηκαν όταν τους...ξεφορτώθηκε ? Όχι! Εύχομαι τα ίδιο και σε εκείνη...», έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπανώτας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share