Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Έξαλλη η Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κατηγορεί την Φαίη Σκορδά για «φασισμό» και χαίρεται που δεν μπορούν να την ρίξουν στην πυρά

Τι δήλωσε μετά τα σχόλια της παρουσιάστριας;

28 Ιουνίου 2022 19:32
Έξαλλη η Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κατηγορεί την Φαίη Σκορδά για «φασισμό» και χαίρεται που δεν μπορούν να την ρίξουν στην πυρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απάντησή στα όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της για εκείνη, σχολίασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι γεγονός πως η γλώσσα της αλήθειας αλλα και της κοινής λογικής ενοχλεί πλέον ξεκάθαρα τους εκφραστές της πολιτικής ορθότητας αλά και της woke ατζέντας. Τρανό παράδειγμα το σημερινό φασιστικό παραλήρημα της κυρίας Σκορδά που μέσα από το βήμα της πρωινής πανελλαδικής εμβέλειας εκπομπής της δήλωσε ξεκάθαρα πως κάποιος πρέπει να κλείσει τους λογαριασμούς μου από τα social media.

Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού τότε αλήθεια ποιος είναι; Από πότε η κυρία Σκορδά και η κάθε κυρία Σκορδά έχουν τοποθετηθεί λογοκριτές στη γνώμη μας και την άποψή μας. Ποιος τους το έδωσε αυτό το δικαίωμα και ποιος τους το επιτρέπει; Ευτυχώς δεν ζούμε σε παλαιότερες εποχές γιατί τότε μάλλον θα ζήταγαν να μας ρίξουν στην πυρά.

Χαίρομαι που όλοι τώρα μπορούν να δουν το αληθινό πρόσωπο του τέρατος και να κρίνουν ποιος είναι ο αληθινός φασίστας και ποιος ο αληθινός δημοκράτης.

Εμείς που θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψειςκαι ο κόσμος να κρίνει το σωστό ή όλοι αυτοί που σαν άλλοι ιεροεξεταστές επιθυμούν την εξάλειψη των φωνών μας που τος χαλάνε το αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας; Τροφή για σκέψη», ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε στο instagram η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν συμφώνησε με τα λεγόμενα της Φαίης Σκορδά, λέγοντας συγκεκριμένα: «Δεν μπορεί στη δημοκρατία να απαγορευθεί τίποτα, εάν δεν είναι ποινικά κολάσιμο. Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, τη μακακία του και κρίνεται γι’ αυτή. Τέλος! Αυτή είναι η δημοκρατία».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share