Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Έχουμε πληγωθεί! Πήραμε απόφαση να...": Η φήμη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά έγινε είδηση

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν για πρώτη φορά!

28 Ιουνίου 2022 18:17
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά πριν αρκετό καιρό, είχαν βρεθεί στο πάνελ του Νίκου Χατζηνικολάου και είχαν μιλήσει για τη σχέση τους, αλλά και για τα επαγγελματικά τους. Τι είχαν αποκαλύψει;

Το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν πώς πέρασαν στην καραντίνα.

“Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις” είπε η Έλενα Τσαβαλιά ξεκινώντας την κοινή της συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή στον Νίκο Χατζηνικολάου.

'Έχουμε πληγωθεί! Πήραμε απόφαση να...': Η φήμη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά έγινε είδηση

“Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ” είπε. Από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλή δήλωσε ότι είχε την πολυτέλεια να περάσει ώρες με τον γιο του.

“Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε” είπε εξηγώντας ότι παράλληλα έγραφε ασταμάτητα.

“Ήταν η πρώτη φορά που είχα χρόνο”

Η γνωριμία τους έγινε σε παράσταση στο Μικρό Άλσος. “Ο Μάρκος δε με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο” είπε η Έλενα γελώντας.

'Έχουμε πληγωθεί! Πήραμε απόφαση να...': Η φήμη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά έγινε είδηση

“Δεν ήταν ότι δε μου άρεσε ως ηθοποιός αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα…” είπε ο Μάρκος ενώ και οι δύο παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Μάρκος ομολόγησε ότι ήταν και είναι πολύ ντροπαλός γι' αυτό και δεν έκανε το πρώτο βήμα προτού του δώσει η Έλενα το πράσινο φως. Μιας και αναφερθήκαμε στο ζευγάρι, δείτε εδώ τι είχε συμβεί με μια αγωγή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share