Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

“Ο Λάτσιος την χώρισε γιατί έμαθε ότι η Ελένη…”: Αποκάλυψη σοκ για το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου

Ποια η απίστευτη δήλωση για τα αίτια χωρισμού Μενεγάκη-Λάτσιου;

28 Ιουνίου 2022 17:50
“Ο Λάτσιος την χώρισε γιατί έμαθε ότι η Ελένη…”: Αποκάλυψη σοκ για το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» είχε μιλήσει στο παρελθόν η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη.

«Πέσανε τα νούμερα και άρχισε να σκορπάει τα προσωπικά της σε περιοδικά, υπονοούμενα στην εκπομπή, φωτογραφίες από την προσωπική οικογενειακή της ζωή. Ίσως θεωρεί ότι αυτό μπορεί να την βοηθήσει να ανέβουν πάλι τα νούμερα της εκπομπής», είπε η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου.

Λίγο νωρίτερα, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, σχολιάζοντας το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα, το συνδύασε με το τότε διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου και δήλωσε:

«Τότε, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν εκείνος που απαίτησε τη δημοσιοποίηση του χωρισμού γιατί έμαθε για έναν άνδρα στη ζωή της Ελένης» και προσέθεσε:

«Ακουγόταν στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι η Μενεγάκη είχε κάποιον άλλον. Δεν ήταν από κοινού η απόφαση ανακοίνωσης όπως με Λιάγκα-Σκορδά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Λυκιαρδοπούλου για Μενεγάκη:

Λιλίκα Παντζοπούλου: Αυτό ενώνει τη μητέρα του Ματέο με την Ελένη Μενεγάκη - Αδιανόητο

Μπορεί κατά καιρούς να είχαν βγει διάφορα δημοσιεύματα για τη σχέση της Λιλίκας Παντζοπούλου, της μητέρας του Ματέο, με την νύφη της, Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο όλα διαψεύθηκαν. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από έναν δυνατό δεσμό που έχουν.

Συγκεκριμένα, καιρούς δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο γυναίκες να έχουν διαφωνίες, παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, αφού... διαβάστε περισσότερα για τη σχέση ανάμεσα σε Λιλίκα Παντζοπούλου - Ελένη Μενεγάκη στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share