Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Είναι η αδυναμία της: Γι' αυτόν τον τραγουδιστή «λιώνει» η Ελένη Μενεγάκη - «Δεν υπάρχει άλλος σαν και εσένα» (Video)

Μιλάει με τα καλύτερα!

28 Ιουνίου 2022 16:46
Είναι η αδυναμία της: Γι' αυτόν τον τραγουδιστή «λιώνει» η Ελένη Μενεγάκη - «Δεν υπάρχει άλλος σαν και εσένα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το «παρών» στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/6) στο Ηρώδειο.

Ο Desmond Child και πολλοί άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες τραγούδησαν για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σάκης Ρούβας.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Ρουβάς: Ο πρωτότοκος γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μεγάλωσε και μοιάζει απίστευτα στον πατέρα του (photo)

Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) στην εκπομπή της μίλησε για το γεγονός και έκανε ειδική μνεία στην εμφάνιση του Έλληνα τραγουδιστή.

Είπε συγκεκριμένα για τον Σάκη Ρουβά:

«Σάκη μου, Σάκη μου, Σάκη μου πραγματικά δεν έχω λόγια αγαπημένε μου παλιέ –πάντα με την καλή έννοια λόγω των ετών- φίλε. Ρε παιδιά δεν πρέπει να υπάρχει άλλος Έλληνας που να έχει τη λάμψη του Σάκη. Δεν υπάρχει! Βγήκε στη σκηνή και λες “Αααα ρε Σάκη. Μείνε στη σκηνή, αφού σου πάει. Κάτσε εκεί που είσαι. Μην κουνιέσαι, είναι ο φυσικός σου χώρος”. Καταπληκτικός!

Όλοι ήταν ωραίοι, αλλά αυτός ο Σάκης είναι αυτός που λες μην τον κατεβάζετε, θέλω να τον βλέπω εκεί πάνω. Σου προκαλεί μια χαρά. Νομίζεις πως πάντα είναι πολύ χαρούμενος, ότι έχει πάντα πολύ ενέργεια. Προφανώς και δεν θα είναι έτσι, είναι άνθρωπος και αυτό, αλλά εκεί πάνω είναι το κάτι άλλο. Δεν υπάρχεις Σάκη μου, δεν υπάρχεις παιδί μου. Δεν υπάρχει άλλος σαν και εσένα, εγώ το λέω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share