Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Δε θα το ξεπεράσω ποτέ...» - Η τραγωδία με τις εγκυμοσύνες της Ρούλας Κορομηλά

Τα λόγια της παρουσιάστριας

28 Ιουνίου 2022 14:59
«Δε θα το ξεπεράσω ποτέ...» - Η τραγωδία με τις εγκυμοσύνες της Ρούλας Κορομηλά
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά έχει περάσει πολλά δύσκολα στη ζωή της, με την ίδια να επιχειρεί με αγωνιώδη τρόπο να αποκτήσει ένα παιδί, αλλά στο τέλος να μην τα καταφέρνει.

Η ίδια είχε «λυγίσει», όταν αφηγήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο τηλεοπτικό κοινό τον Γολγοθά τον οποίο ανέβηκε, στην προσπάθειά της να βιώσει το θείο δώρο της μητρότητας. Οπως ανέφερε, πριν από χρόνια εισήλθε σε μια ατελείωτη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να καταφέρει να μείνει έγκυος. Μάλιστα, οι απόπειρές της ξεπέρασαν τις δέκα, ενώ κάποια στιγμή, όπως αποκάλυψε, ταλαιπωρήθηκε από μία μορφή αυτοάνοσου νοσήματος το οποίο την ταλαιπώρησε αρκετά.

Ο λόγος που δεν κατάφερε να υιοθετήσει

Όταν πια οι ελπίδες να γίνει μητέρα ματαιώθηκαν, αφηγήθηκε την άτυχη προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί. Και παρότι φρόντιζε για πολλούς μήνες ένα μικρό παιδί το οποίο βρισκόταν σε ίδρυμα, δεν κατάφερε να το υιοθετήσει, με την ίδια εσχάτως να βρίσκεται σε κίνδυνο για την ακεραιότητά της.

«Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ αυτό που συνέβη, ήταν μία δραματική εμπειρία για μένα» εξομολογήθηκε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όταν το παιδί υιοθετήθηκε από άλλη οικογένεια δεν κατάφερε να τους πείσει να γίνει η νονά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share