Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Της είχε γίνει η ζωή... κόλαση: Το φοβερό παρασκήνιο του χωρισμού της Τατιάνας Στεφανίδου στον πρώτο γάμο πριν από τον Ευαγγελάτο

Ο σκληρός χωρισμός και το «ευχαριστώ» της παρουσιάστριας

28 Ιουνίου 2022 14:04
Της είχε γίνει η ζωή... κόλαση: Το φοβερό παρασκήνιο του χωρισμού της Τατιάνας Στεφανίδου στον πρώτο γάμο πριν από τον Ευαγγελάτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι εδώ πολλά χρόνια παντρεμένη με τον Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά λόγω των ερωτικών της με έναν άλλο γάμο, στον οποίο βρισκόταν.

Μπορεί λοιπόν την Τατιάνα Στεφανίδου να τη βλέπουμε ευτυχισμένη στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου, με τον οποίο μάλιστα ήδη άρχισαν... οι βουτιές, όμως ήταν ξαναπαντρεμένη με Πατρινό επιχειρηματία.

Ο πρώτος σύζυγος και το σκληρό διαζύγιο

Συγκεκριμένα από το 1995 έως και το 2002 ήταν μαζί με τον Πατρινό επιχειρηματία, Παναγιώτη Σταυρόπουλο. Μάλιστα, πολλές φωτογραφίες από τον γάμο τους κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Τατιάνα Στεφανίδου πρώτος γάμος

Η σχέση τους ωστόσο και γενικά ο γάμος τους έληξε με άσχημο τρόπο, αφού η Τατιάνα Στεφανίδου παραλίγο να μπλεχτεί σε δικαστικές περιπέτειες. Όπως είχε δηλώσει ο άνθρωπος που της στάθηκε πάρα πολύ ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και δεν είπε κάτι. Με έχει στηρίξει σε προσωπικό επίπεδο. Όταν ήμουν στην εκπομπή του εκείνη την περίοδο ήμουν στον πρώτο μου γάμο και παραλίγο να μπλέξω σε σοβαρές δικαστικές περιπέτειες. Ο Γιώργος μου στάθηκε σαν πατέρας. Όταν χρειάστηκε κάποιος να καταθέσει για μένα εκείνος αμέσως είπε ναι και έτσι δεν έφτασε μια υπόθεση που θα μπορούσε να είναι για μένα καταστροφική στο δικαστήριο. Έφτασε για άλλους ανθρώπους εμπλεκόμενους, γιατί εγώ δεν είχα πραγματικά καμία σχέση, ένα κοριτσάκι ήμουν που ασχολιόμουν με την δημοσιογραφία», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share