Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απόλυτη ανατροπή για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Έβαλε τέλος στις φήμες

Αντέχει ακόμη η μονάρχης...

28 Ιουνίου 2022 10:23
Απόλυτη ανατροπή για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Έβαλε τέλος στις φήμες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες είχαν «φουντώσει», μαζί με τα δημοσιεύματα, για την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η μονάρχης, άλλωστε, ακύρωνε τη μία εμφάνιση μετά την άλλη, προκαλώντας ανησυχία σχετικά με το αν είχε έρθει η στιγμή αλλαγών στο θρόνο, όπως και φόβο για το αν θα υπήρχε επιδείνωση.

Η ίδια, όμως, όχι μόνο τελικά κατάφερε να περάσει την περιπέτειά της προς το παρόν, αλλά ίσα ίσα βγήκε... κοτσονάτη στην Hollywood Week και έδειξε, ότι στα 96 της βαστά ακόμη γερά. Έχει γίνει, άλλωστε, η δεύτερη μονάρχης με τις περισσότερες μέρες στο θρόνο της χώρας της, «κυνηγώντας» μονάχα τον Βασιλιά Λουδοβίκο 16ο της Γαλλίας, με εκείνο να έχει μείνει στο θρόνο 72 χρόνια και 110 μέρες, ενώ η Ελισάβετ μετρά σήμερα (28/6) 70 χρόνια και 142 μέρες, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται κάτι λιγότερο από δύο χρόνια ακόμη.

Χαμογελαστή έστειλε... μήνυμα για το θρόνο της

Σε κάθε περίπτωση, η Βασίλισσα ήταν παρούσα στο ραντεβού του παλατιού του Χόλιρουντ Χάουζ, όπου έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσουν οι γιορτές. Πολλοί ήταν παρόντες στο πλευρό της από την υψηλή κοινωνία για την εβδομάδα, που θα περάσει στη Σκωτία, με την Ελισάβετ μετά από καιρό να δείχνει πραγματικά κεφάτη.

Παρά τη βροχή και τα προβλήματα κινητικότητας, που ακόμη αντιμετωπίζει, πάντως, η μονάρχης παρέμενε χαμογελαστή, κρατώντας την ομπρέλα της σε άλλο ένα υποδειγματικό ντύσιμο με την νύφη της, Σοφία, να βρίσκεται μαζί της με ένα ωραίο πράσινο φόρεμα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share