Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θυμάστε την παρουσιάστρια Έμυ Λιβανίου; Δε θα πιστεύετε την ομοιότητα με την κούκλα κόρη της

Για ποιο λόγο η εντυπωσιακή Έμυ έχει εξαφανιστεί;

28 Ιουνίου 2022 09:37
Θυμάστε την παρουσιάστρια Έμυ Λιβανίου; Δε θα πιστεύετε την ομοιότητα με την κούκλα κόρη της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε την παρουσιάστρια Έμυ Λιβανίου, που για πολλά χρόνια έκανε καριέρα στην ελληνική τηλεόραση; Η ίδια σήμερα παραμένει πανέμορφη και εντυπωσιακή, με την κόρη της να αποτελεί... φωτοτυπία.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και Αλεξάνδρα, με τον πρώην σύζυγό της, Αντώνη Λιβάνιο.

Γέννησε τον γιο της σε ηλικία 26 ετών ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε και η κόρη της. Η Αλεξάνδρα έγινε πρόσφατα 18 χρονών και η μητέρα της επέλεξε να την γιορτάσει με μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

Τις βλέπουμε να ποζάρουν μαζί χαμογελαστές ενώ η Έμυ Λιβανίου της εύχεται χρόνια πολλά με πολλά hashtags και emojis.

Η Αλεξάνδρα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα με μαύρα μαλλιά και εντυπωσιακά μάτια σαν της μητέρα της, με μια ακόμη παρουσιάστρια σήμερα να είναι διαφορετική. Όπως βλέπουμε στο προφίλ της στο Instagram, όπου είναι πολύ ενεργή, είναι ένα φρέσκο, στιλάτο κορίτσι με ωραίο γούστο.

Έμυ Λιβανίου: Ο γάμος στα 24, τα παιδιά της, το σκληρό διαζύγιο, η Νέα Δημοκρατία και ο λόγος που έχει εξαφανιστεί

Η Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου σπούδασε στη Νομική, άσκησε μάχιμη δικηγορία στην Αθήνα και πάντα έκοβε ανάσες απ’ την κομψότητα και την ωραιότητά της. Ανήσυχη και δημιουργική σπούδασε και στο περιβόητο σχολείο όλων, στο «εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας».

Φωτογενής εξαιρετικά, με πτυχίο, με άψογο επίπεδο αγγλικών και γαλλικών, καθιερώνεται στη δημοσιογραφία, ξεκινώντας από το Μega, το 1998, ενώ συνέχισε παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων στα κανάλια Antenna, Alter και Extra. Στο Σταρ κάνει εκπομπή με τον Τέρενς Κουίκ και πλήθος δημοσιευμάτων θέλουν τη συνεργασία τους να είναι περιπετειώδης.Χρόνια αργότερα, ως Λιβανίου πια, η όμορφη δημοσιογράφος θα κάνει λόγο για αποκατάσταση σχέσεων, επικοινωνία και κάποιο τραπέζι του ζεύγους Κουίκ στο σπίτι της. «Πιστεύω πως είναι τόσο σπουδαίος δημοσιογράφος» έχει πει, «η συνεργασία μας ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς της καριέρας μου. Μόνο καλά πράγματα έχω να θυμάμαι».

Το 2012 η Έμυ Λιβανίου ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα, εκδίδοντας το ετήσιο λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλλει τη φιλανθρωπική και κοινωφελή δραστηριότητα ιδιωτών και ιδρυμάτων.

Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης

Η Έμυ Λιβανίου από το 2009 διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στον 9.84, με τίτλο «Κερί και λιβάνι» φιλοξενώντας σπουδαίες προσωπικότητες του πολιτικού και επιστημονικού χώρου.Από το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα εκδίδοντας το ετήσιο Λεύκωμα «Η Δύναμη της Προσφοράς», το οποίο προβάλει τους φιλανθρώπους και τα ιδρύματα της χώρας μας. Η Δύναμη της Προσφοράς τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Στα προσωπικά της, 24 χρονών, μόλις παντρεύεται τον Αντώνη Λιβάνιο και αποκτά το πρώτο της παιδί στα 25, τον Κωσταντίνο και λίγο αργότερα την Αλεξάνδρα. Τα δυο παιδιά έχουν χάρες και ομορφιά απ’ τους γονείς τους και μια αρίστη εκπαίδευση στο Αμερικανικό Κολλέγιο. Η Έμυ Λιβανίου, όπως είναι γνωστό στο χώρο, αφοσιώνεται στην οικογένειά της, την ιεραρχεί πρώτη και μοναδική αξία της, δεν είναι ποτέ προκλητική και σε κάθε στιγμή εργασιακή διατηρεί την αξιοπρέπειά της και είναι κυρία, πράγμα καθόλου αυτονόητο στον χώρο.

 Θυμάστε την παρουσιάστρια Έμυ Λιβανίου; Δε θα πιστεύετε την ομοιότητα με την κούκλα κόρη της

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο διαζύγιο. Δεν είχε καμία σχέση με τα λαμπερά που βλέπω, τα κοινή συναινέσει είχε αποκαλύψει η Έμυ Λιβανίου το 2014. Επειδή ταλαιπωρήθηκα πολύ από αυτό, πήρα μια απόφαση και για μένα και τα παιδιά μου, να μην υπάρχει καμία δημοσιότητα, να μην δω ποτέ καμία σειρά γραμμένη. Έτσι δεν γράφτηκε τίποτα. Ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή, με πήραν οι δημοσιογράφοι, μια, δυο, δέκα, είκοσι φορές και μετά τέλος. Το σεβάστηκαν χωρίς να έχω κάνει καμία συνεννόηση μαζί τους.

Μεγαλώνω τα παιδιά μου μόνη μου, ο μπαμπάς τους είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Είμαι μάνα και πατέρας. Και αυτό δεν μου έδωσε τη δύναμη να δώσω καμία συνέντευξη. Και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την διακριτική στάση που κράτησαν».

Ο Αντώνης Λιβάνιος, πρώην σύζυγος της τηλεπαρουσιάστριας Έμυς Λιβανίου, είναι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της Energy Stream CMG GmbH, μιας διεθνούς συμβουλευτικής εταιρείας με έδρα τη Φρανκφούρτη.

«Είμαι πάρα πολύ ισορροπημένη. Έχω βρει τις ισορροπίες μου. Νομίζω ότι ένας γάμος είναι πολύ δύσκολο πράγμα», δήλωσε αμέσως μετά για την προσωπική της ζωή.

«Νομίζω θα νιώσω πάρα πολλή μοναξιά», αποκάλυψε για τη στιγμή που θα φύγει και η κόρη της από το σπίτι.

«Δεν σημαίνει ότι για να ‘σαι καλά, πρέπει να παντρευτείς. Δε σημαίνει ότι για να ‘σαι καλά, πρέπει να το κάνεις εξώφυλλο», εξομολογήθηκε η Έμυ Λιβανίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share