Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η μητέρα της Μαρίας Μπακοδήμου - Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζουν

Σαν δυο σταγόνες νερό!

27 Ιουνίου 2022 22:28
Αυτή είναι η μητέρα της Μαρίας Μπακοδήμου - Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπακοδήμου αγαπά να μοιράζεται τις προσωπικές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους και τα social media παίρνουν φωτιά.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο νέο πρόγραμμα του Open και την εκπομπή "Style Me Up" η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μητέρα της κι εμείς πάθαμε σοκ με την ομοιότητά τους. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν η παρουσιάστρια είχε συστήσει στους διαδικτυακούς της φίλους τους γιους της.


"Θα στο δείξω μετά αν θες" - Η κουβέντα που τρέλανε την Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου θεωρείται μία από τις πιο σέξι παρουσιάστριες στην Ελλάδα και κανείς δεν το έχει αρνηθεί όμως πολλοί είναι αυτοί που φλερτάρουν με την τραγουδίστρια αλλά και τις κάνουν κάποια σχόλια που την σοκάρουν. Παράλληλα η ίδια έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον πρώην άντρα της που κανείς δεν γνώριζε τόσα χρόνια.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έμεινε σοκαρισμένη σχετικά με την απάντηση του Αναστάσιου Ράμμου όταν τον ρώτησε για το τατουάζ Pacman στο σώμα του. Πριν λίγες εβδομάδες έκανε πρεμιέρα το J2US στο OPEN και στο δεύτερο live που πραγματοποιήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος τραγούδησαν το Blinding lights του The Weeknd και ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό.

Στη συνέχεια, βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή, η οποία είπε τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία τους. Βέβαια, η Μαρία Μπακοδήμου είχε μια περίεργη απορία για τον Αναστάσιο και το πού έχει ένα τατουάζ Pacman στο σώμα του. Ο τραγουδιστής, χωρίς κανένα δισταγμό απάντησε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο κοσμεί τα οπίσθιά του!

“Θα στο δείξω μετά, αν θες!” είπε ο Αναστάσιος, με την Μαρία Μπακοδήμου να απαντά “Δεν χρειάζεται!”. Ο Αναστάσιος Ράμμος είχε αποκαλύψει πρώτη φορά το ιδιαίτερο τατουάζ του σε συνέντευξη του στο Πρωινό: “Το πρώτο τατουάζ που έκανα ήταν στα οπίσθιά μου τον Pacman, στα 16 μου. Οι δικοί μου δεν το ήξεραν και το είπε ο αδερφός μου στη μάνα μου και ήρθε όταν κοιμόμουν και κατέβασε το βρακί μου και το είδε. Μικρό παιδί ήμουν, μου φώναζε”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share