Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Τραγικές ώρες για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου!

Μίλησε ανοικτά!

27 Ιουνίου 2022 21:44
Δυστυχώς είναι αλήθεια: Τραγικές ώρες για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις πολύ δύσκολες ώρες που πέρασε, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις επιθέσεις που δεχόταν, ειδικά μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Η δική μου περίπτωση ήταν μια περίπτωση που ήταν καθαρά για πολιτικούς λόγους. Θέλησαν να χτυπήσουν τον Ανδρέα και στη συνέχεια ήθελα να χτυπήσουν και να εξαφανίσουν τον παπανδρεϊσμό, εντασσόταν μέσα σε ένα πολιτικό σχέδιο. Οπότε λοιπόν, είχαν επιταχθεί διάφοροι κονδυλοφόροι στο να εξαφανίσουν ότι μπορούσαν να εξαφανίσουν», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η παρουσία μου και μόνο είχε να κάνει αυτόματα, στη συνείδηση του κόσμου… Ανδρέας Δήμητρα. Δυστυχώς για μένα είχα ίσως τη μοναδική περίπτωση να κουβαλήσω στις πλάτες μου 25 χρόνια τώρα τον παπανδρεϊσμό και αυτό πιστέψτε με έγινε μέσα από τον εαυτό μου, χωρίς καμία βοήθεια, χωρίς κανένα στήριγμα από τον Τύπο. Ήταν μια δύσκολη κι επώδυνη διαδικασία να παλέψεις με όλους, αλλά έγινε».

Οι μάγισσες και οι χαρτορίχτρες

«Γράφονταν διάφορες ιστορίες ότι εγώ τρέχω σε μάγισσες και χαρτορίχτρες και όλα αυτά τα ψέματα που ακουγόντουσαν… Εγώ κουβάλησα ένα τεράστιο βάρος, το να ζεις με έναν τέτοιο ηγέτη δεν είναι απλή ιστορία», πρόσθεσε επίσης η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου»

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, και μίλησε για όλα. Τις «επιθέσεις» που δέχτηκε από τον Τύπο, τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και για τις προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Είμαι ο εαυτός μου. Δεν είμαι δήθεν. Μετά από τόσα χρόνια έχουν καταρρεύσει τα πάντα, επομένως, είμαι ο εαυτός μου. Αυτή είμαι. Έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί από τα ΜΜΕ ως γυναίκα. Έφτιαξαν μια εικόνα που δεν είναι η Δήμητρα. Μια εικόνα εντελώς διαστρεβλωμένη, άσχημη, με όλα τα κακά του κόσμου.

Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της… Παρουσίασαν την εικόνα μια γυναίκας που γδυνόταν, εύκολης. Ήμουν μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα. μια γυναίκα που πιστεύει, μια γυναίκα που αγάπησε τον άντρα της σε μεγάλο βαθμό. Είναι από τις αγάπες που σου συμβαίνουν μια φορά στη ζωή σου, δεν μπορεί να σου ξανασυμβεί.

Έφαγα όση λάσπη μπορούσα να αντέξω. Το πολέμησα με τη βοήθεια του Θεού και είμαι εδώ σήμερα, υγιής, καλα». Δείτε την μαυροφορεμένη στον τάφο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share