Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αδιανόητο «κάρφωμα» σε Light και Snik – «Την επόμενη μέρα του τσακωμού…» (Video)

«Πυρά» εναντίον τους

27 Ιουνίου 2022 20:54
Αδιανόητο «κάρφωμα» σε Light και Snik – «Την επόμενη μέρα του τσακωμού…» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουν περάσει αρκετές μέρες ωστόσο το αρκετά λυπηρό σκηνικό που διαδραματίστηκε, και παρότι είχαν προειδοποιήσει για όλα αυτά, στα MAD VMA, έχει μείνει σε αρκετούς ως μία πολύ κακή ανάμνηση, κυρίως σε όσους ήταν εκεί και είδαν με τα μάτια τους τον Snik και τον Light να… μετατρέπουν την γιορτή σε αρένα.

Πολλοί ήταν λοιπόν αυτοί που καταδίκασαν το γεγονός και συνεχίζουν να το καταδικάζουν μέσα από δηλώσεις τους, όπως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Γιώργος Λιάγκας και πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιώργος Μανίκας, που βρέθηκε μαζί με τον 9χρονο γιο του στα βραβεία, ήταν πολύ κοντά στον ξυλοδαρμό, και με δηλώσεις του στο «Χαμογέλα και Πάλι» την Κυριακή τόνισε πως το περίμενε ότι θα συμβεί αυτό το σκηνικό.

Οι δηλώσεις του Μανίκα για το σκηνικό

«Κι εγώ και ο γιος μου το ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό. Όπως και οι περισσότεροι που ασχολούνται το ήξεραν. Τα παιδιά που κάνουν αυτή τη δουλειά, τα συγκεκριμένα, ζουν μέσα από αυτό» είπε αρχικά ο Γιώργος Μανίκας.

«Την επόμενη μέρα του τσακωμού, ανέβασαν και οι δύο τραγούδι. Οπότε, τα παιδιά, αυτό το κάνουν για δουλειά» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

MAD: Άγριο κράξιμο σε Ζόζεφιν και Γιώργο Αρσενάκο - Σπρώχνουν και φωνάζουν σε παιδί για να μη τους χαλάσει το πλανο (Video)

Σοβαρά επεισόδια και ξύλο έπεσε χθες στην τελετή απονομής μουσικών βραβείων του MAD, με αποτέλεσμα πολλοί επώνυμοι να τραυματιστούν και όχι μόνο.

Το σκηνικό έγινε ανάμεσα σε Light και Snik, ενώ το show σταμάτησε δύο φορές.

Εκ των υστέρων οι τράπερς ζήτησαν συγγνώμη από το κοινό, ωστόσο τα βίντεο που τραβήχτηκαν έγιναν viral με αποτέλεσμα να επικρατήσει σούσουρο και πολλοί να δυσαρεστηθούν.

Παρ' όλα αυτά, το γύρο του διαδικτύου κάνει και ένα άλλο βίντεο, το οποίο δείχνει τον CEO της δισκογραφικής Panik, Γιώργο Αρσενάκο, αλλά και την Ζόζεφιν να σπρώχνουν ένα παιδί και να φωνάζουν φύγε για να μη τους χαλάσει το πλάνο στην κάμερα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δυο τους «έφαγαν» άγριο κράξιμο στο Twitter, ενώ το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 37.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share