Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιάννης Στάνκογλου: Η αμοιβή μου στο «Νησί» ήταν... (Video)

Τι είπε για τα λεφτά που έχει πάει από την τηλεόραση;

27 Ιουνίου 2022 19:29
Γιάννης Στάνκογλου: Η αμοιβή μου στο «Νησί» ήταν... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην Super Κατερίνα για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» στην οποία πρωταγωνιστεί. Τι ανέφερε για τα χρήματα και τη σειρά «Νησί».

Δείτε επίσης: Αγνώριστος ο μικρός «Δημήτρης» από «Το Νησί»! Δείτε πώς είναι σήμερα!

«Στο καστ για το «Αυτή η νύχτα μένει» υπάρχουν συνάδελφοι που πραγματικά θαυμάζω. Χαίρομαι που θα δουλέψω μαζί τους. Είναι άνθρωποι που έχουν δουλέψει χρόνια στο θέατρο κι είναι τόσο ταλαντούχοι και φρέσκοι με τρομερή ενέργεια για αυτήν τη δουλειά. Θα είναι σχεδόν αδύνατον να μην είναι επιτυχία αυτό το πράγμα και θα πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ λάθος για να μην είναι» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Λίγο πριν το Νησί είχα κάνει μια σειρά που τα χρήματα ήταν λίγο πιο καλά. Μετά στο Νησί ήταν κανονικά, δεν ήταν κάτι φοβερό. Δεν είχα προλάβει (τις χρυσές εποχές)» συμπλήρωσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε το βίντεο:

Σοκάρει ο Γιάννης Στάνκογλου: "Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης" (video)

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί αποκαλύπτουν τις εμπειρίες τους σχετικά με τις παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένει κλήση από τον εισαγγελέα ενώ στο φως της δημοσιότητας βγήκαν και άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτά που έκανε.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξη του μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τις κατηγορίες που έγιναν από διάφορους συναδέλφους του.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους ηθοποιούς.

Καταγγελίες: Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου

Ειδικότερα για τις καταγγελίες για βιασμούς, βίαιες συμπεριφορές και σεξουαλικές επιθέσεις στο χώρο της τέχνης μίλησε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA «Super Μπάλα Live» είπε ότι το «θέμα είναι να υπάρχει ένας φόβος στο πώς συμπεριφέρεσαι στον άλλον, όχι στο πώς σου συμπεριφέρονται».

«Έχει γίνει καθρέφτης της κοινωνίας αυτή τη στιγμή ο χώρος μου, αλλά εγώ δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά μόνο στον δικό μου χώρο. Ισχύουν σε όλους τους χώρους και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βγουν. Το θέμα είναι να υπάρχει ένας φόβος στο πώς συμπεριφέρεσαι στον άλλον, όχι στο πώς σου συμπεριφέρονται» είπε.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέραμε, ήταν φήμες. Δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Λιγνάδης. Να γίνει κάθαρση και αλλού, όχι μόνο στον δικό μου χώρο. Ο ηθοποιός, το λειτούργημα της υποκριτικής τέχνης είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share