Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ευγνώμων ο Πασχάλης: «Αυτό το σημείο έσωσε τον γάμο μου με την Αλίκη» (Video)

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους μετά το «στιγμιαίο λάθος»;

27 Ιουνίου 2022 18:56
Ευγνώμων ο Πασχάλης: «Αυτό το σημείο έσωσε τον γάμο μου με την Αλίκη» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πασχάλης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρόνια κοινής πορείας με την σύζυγό του Αλίκη. Μοιραία, η κουβέντα έφτασε και στην υπόθεση αναγνώρισης του παιδιού και το τεστ DNA.

Δείτε επίσης: Νέα κόντρα στη showbiz - O Πασχάλης κατακεραυνώνει τον Τόνι Σφήνο: «Γελοιοποιεί την εποχή»

«Όταν έσκασε αυτή η ιστορία και ήρθε η αγωγή της αναγνώρισης στο σπίτι, η Αλίκη διάβασε την αγωγή. Όταν τελείωσε το διάβασμα, μου λέει «αυτή λέει ψέματα». Έχει ένα σημείο η αγωγή, που ενώ έχει παντού λεπτομέρειες για το τι έγινε, πού πήγαμε, τι κάναμε, ότι είχαμε σχέση κλπ, όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο της σύλληψης του παιδιού της, δεν αναφέρει ούτε ημερομηνία… Αυτό το σημείο έσωσε τον γάμο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πασχάλης και συνέχισε:

«Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι είχα την ανάγκη μιας δεύτερης ευκαιρίας. Δεν υπήρξε λόγος δεύτερης ευκαιρίας, συνέχιζε η πρώτη ευκαιρία, αυτή που είμαστε μαζί. Μας ενόχλησαν πάρα πολύ όλα αυτά που συνέβησαν και μας ενοχλούν ακόμα».

«Δεν υπάρχει κάτι που να βαραίνει τη συνείδησή μου», τόνισε ο Πασχάλης.

Δείτε το βίντεο:

Άλλο ένα στιγμιαίο λάθος για τον Πασχάλη - Συνελήφθη ο τραγουδιστής

Συνελήφθη χτες το απόγευμα (06/10) στο σπίτι του ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης.

Η σύλληψη του αφορούσε εκκρεμούσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον γενετιστή της γυναίκας, η οποία πριν καιρό υποστήριζε ότι είχε γεννήσει το νόθο παιδί του.

Σε δηλώσεις του στον Alpha, o Πασχάλης Αρβανιτίδης ανέφερε γελώντας ότι πρόκειται για παλιά υπόθεση. «Επρόκειτο για παρεξήγηση, τελείωσε το θέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, έκανε λόγο για δυσφήμιση του προσώπου του από τον γενετιστή, Κωνσταντίνο Πάγκαλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share