Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

«Πυρά» Βασίλη Γκουρούση: «Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση...» (Video)

Έσταξε «φαρμάκι»

27 Ιουνίου 2022 17:23
«Πυρά» Βασίλη Γκουρούση: «Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Γκουρούσης προκαλεί αίσθηση με τις νέες δηλώσεις του για τη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη. Ο ίδιος διευκρινίζει στο Πρωινό: «Δεν ισχύει ότι παίρνω διαζύγιο προς το παρόν, μιλάμε τώρα. Σκέψεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά ακόμα δεν έχουμε προχωρήσει πιο κάτω. Είναι πολλά αυτά που με κάνουν να θέλω να προχωρήσω το διαζύγιο, κάποια στιγμή θα ανοίξω το στόμα μου».

Δείτε επίσης: Τραγικές ώρες για την Τέτα Καμπουρέλη: Ο Βασίλης Γκουρούσης έφτασε κοντά στο να βάλει τέλος στη ζωή του (Video)

«Η σχέση μου με την Τάτα Καμπουρέλη είναι μια χαρά, δεν έχουμε προβλήματα», λέει ο Βασίλης Γκουρούσης και τονίζει πως: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γάμος, να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Μένω μόνος μου, θέλω να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου. Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα. Στη σχέση μας έχει ραγίσει το γυαλί. Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να ξαναγυρίσει πίσω το ποτάμι».

«Η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω», αποκαλύπτει ο Βασίλης Γκουρούσης.

Δείτε το βίντεο:
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share