Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Χαρές στο σπίτι του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

Τι συνέβη;

27 Ιουνίου 2022 16:46
Χαρές στο σπίτι του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακούφιση επικρατεί στο σπίτι του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, καθώς ανακοινώθηκαν σήμερα τα ευχάριστα.

Όλοι θυμούνται την κόντρα της Έλενας Ακρίτα και του γνωστού κωμικού ηθοποιού, με τον Μάρκο Σεφερλή να κερδίζει τη δικαστική διαμάχη τους και να αποζημιώνεται με 8.000 ευρώ.

Φαίνεται πως οι ενοχλήσεις της δημοσιογράφου θα αποτελούν παρελθόν από εδώ και στο εξής, καθώς η ίδια ανακοίνωσε πως βγαίνει στη σύνταξη.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Λίγες μέρες πριν τα γενέθλια μου, βγαίνω στη σύνταξη από το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Είχα θεμελιώσει από το 2013 πλήρες δικαίωμα συνταξιοδότησης με 35ετία εργασίας, σύνολο 42 χρόνια.

Σαράντα δυο χρόνια δημοσιογραφίας. Σαν νερό πέρασαν…

Θα συνεχίσω να γράφω, εννοείται αυτό. Σε όποιον δεν αρέσει ξυδάκι που έχει ευεργετική δράση στο λούσιμο και στη λειτουργία του εγκεφάλου – όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά».

Έλενα Ακρίτα σύνταξη

«Ντροπή σας, κυρία μου» - Ξεφτίλισε δημόσια την Ελένη Τσολάκη η Έλενα Ακρίτα!

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με την Ελένη Τσολάκη και τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή της, Open Weekend σχετικά με την δίκη Λιγνάδη!

Η παρουσιάστρια υιοθέτησε την απαράδεκτη υπερασπιστική γραμμή που έχει επιλέξει ο Αλέξης Κούγιας για τον πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με την οποία χαρακτηρίζει «σκευωρούς» την ίδια, τη Ναταλί Χατζηαντωνίου και τον Κωνσταντίνο Ταχτσίδη για τη δίκη του Δ. Λιγναδη.

Η ανάρτηση της Ακρίτα για την Τσολάκη
«Εκεί στο Open Weekend να χαίρεστε την κυρία Τσολάκη σας η οποία – υιοθετώντας στο ακέραιο την μηνύσιμη ρητορική του αδελφού του Λιγναδη – αναμάσησε ανερυθρίαστα και χωρίς αντίλογο τον χαρακτηρισμό «σκευωροί» για τη Ναταλί Χατζηαντωνίου, τον Κωνσταντίνο Ταχτσίδη και εμένα στη δίκη του Δ. Λιγναδη.Ντροπή σας, κυρία μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Ντροπή σας, κυρία μου» - Ξεφτίλισε δημόσια την Ελένη Τσολάκη η Έλενα Ακρίτα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share