Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Καινούργιου: Το μπέρδεμα με τον Σπύρο Μαρτίκα και το άγνωστο περιστατικό (Video)

Τι αποκάλυψε;

27 Ιουνίου 2022 16:36
Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Καινούργιου: Το μπέρδεμα με τον Σπύρο Μαρτίκα και το άγνωστο περιστατικό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Ρώμη επέλεξε να περάσει το Σαββατοκύριακό της η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει ποιο ήταν το πρόσωπο με το οποίο ταξίδεψαν μαζί.

Δείτε επίσης: Ποιος Φίλιππος Τσαγκρίδης; Ξανθός και γαλανομάτης - Αυτός είναι ο κούκλος αδελφός του, Περικλής (photos)

Το πρωί της Δευτέρας 27/6, μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα, με αφορμή την επιστροφή του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για ένα απρόοπτο που είχε κατά τη δική της επιστροφή στην Ελλάδα… με την κάμερα της εκπομπής της.

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”.

“Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα.

Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο: 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share