Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καλλονός ο Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη που προκάλεσε αντιδράσεις (photo)

Βρίσκεται στην Άνδρο μαζί με την αγαπημένη του

27 Ιουνίου 2022 16:25
Καλλονός ο Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο της Γαίας Μερκούρη που προκάλεσε αντιδράσεις (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη διανύουν μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στις ζωές τους, αφού έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δεν κρύβουν πια τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Το αντίθετο! Οι κοινές τους αναρτήσεις είναι όλο και πιο συχνές!

Δείτε επίσης: Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη: Παντρεύονται το καλοκαίρι στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη!

Το ζευγάρι έχει ενεργή συμμετοχή στα social media, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά η Άγγελος Λάτσιος αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου ποζάρει με μια κίτρινη μπλούζα που έχει ένα χαμογελαστό φατσάκι.

Χωρίς κανένα δισταγμό η Γαία Μερκούρη ήταν η πρώτη που σχολίασε τη φωτογραφία του, γράφοντας «my sexy».

Δείτε τη φωτογραφία:

Γαία Μερκούρη: Έκοψε τα «φτερά» στον Άγγελο Λάτσιο - Τι συνέβη;

Σε «πονοκέφαλο» για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου έχει μετατραπεί το μέλλον του Άγγελου Λάτσιου, με την Γαία Μερκούρη να τον κρατάει πίσω.

Το 2022 αναμένεται σε κάθε περίπτωση να είναι μία μεταβατική χρονιά για τον πρωτότοκο γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, καθώς ο Άγγελος έχει κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Δείτε επίσης: Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό μήνυμα από την Γαία Μερκούρη και η μελαγχολική εικόνα (photo)

Παρ΄ όλα αυτά ο μοναχογιός της γνωστής παρουσιάστριας θέλει να ζήσει τον έρωτά του και έχει ξεχάσει το επαγγελματικό του μέλλον και δεν θέλει να σκέφτεται τις σπουδές.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη είχε μείνει εκτός τηλεόρασης για περίπου έναν χρόνο προκειμένου να δει τι θα κάνει με τον γιο της και αν θα φύγει για να σπουδάσει στην Αγγλία ή την Αμερική.

Το αρχικό πλάνο ήταν να φύγει μαζί με την Γαία Μερκούρη, ωστόσο τελευταία στιγμή η κοπέλα έκανε πίσω, μένοντας στην Ελλάδα.

Με την αλλαγή των πλάνων, φημολογείται πως ο 20χρονος θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του και να ασχοληθεί με την δημιουργία μιας δικής του εκπομπής, ανοίγοντας το δικό του κανάλι στο Youtube, με θεματολογία τα θαλάσσια και extreme sports.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share